giugea

Aflat în vizită în judeţul Dolj, alaturi de candidatii PNL la Primaria Craiova si Consiliul Judetean Dolj, premierul Ludovic Orban a verificat stadiul lucrărilor pe şantierul drumului expres Craiova- Piteşti, Tronsonul 1. Premierul a spus că s-au făcut progrese evidente pe toate toate santierele.

”Obiectivul Guvernului pe care îl conduc este să accelereze toate marile proiecte de infrastructură de transport. Avem proiectate extrem de multe investiții pentru dezvoltarea infrastructurii de transport și avem progrese evidente pe toate tronsoanele de autostrăzi, de drumuri expres, tronsoane de modernizare a căilor ferate din România și pe alte investiții destinate modernizării infrastructurii de transport din România.
Drumul Expres Craiova – Pitești a fost gândit odată cu investiția făcută de Ford la Craiova.

Ca ministru al transporturilor, în 2008, am realizat studiul de fezabilitate și am aprobat indicatorii tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiții. Din 2008 până în urmă cu aproximativ doi ani de zile nu s-a întâmplat nimic privitor la drumul expres. Iată că astăzi prinde viață. Două tronsoane sunt în execuție – tronsonul 1 și tronul 2.”, a declarat premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here