Ludovic Orban: Il propune pe Nelu Tătaru ministru al Sănătății

0
orban, buget,final, an

In urma cu putin timp, premierul Ludovic Orban anunta ca il propune pentru functia de ministeru al Sanatatii,  pe secretarul de stat Nelu Tataru.

”In cursul acestei dimineti, domnul ministru al Sanatatii Victor Costache si-a inaintat demisia, din motive personale si profesionale, Am luat act de aceasta demisie si voi transmite presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, aceasta demisie, pentru a putea sa fie emis ordinul de revocare din functie.

Aproape 5 luni de zile Victor Costache a facut parte din Guvermul pe care il conduc, am facut echipa si impreuna am luat o serie de decizii, importante, benefice  pentru sistemul medical. Regret demisia domnului ministru, pe de alta parte o inteleg, si ii multumesc pentru buna colaborare pe care am avut-o.

In ceia ce priveste functia de ministru al Sanatatii ii voi propune domnului presedinte Klaus Iohannis, pentru functia de ministru al Sanatatii, pe domnul secretar de stat Nelu Tataru”, a declarat premierul Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Toate institutiile din Romania isi vor face datoria

„Punem în practică planul de pregătire a spitalelor pentru pacienții infectați. Păstrăm strategia stabilită. Îi asigur pe toți românii că Guvernul, ministerul Sănătății, toate instituțiile își fac datoria cu devotament și au ca principal obiectiv apărarea vieții și sănătății cetățenilor români”, a mai adaugat premierul Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here