Planul pe săptămâna asta prevede o creștere a capacității cu cel puțin 200 de paturi, a declarat premierul Ludovic Orban.

”Am discutat in detaliu situatia in ficare judet, cate paturi de terapie sunt disponibile, am discyutat situatia personalului si a posibilitatilor de recrutare a de personal suplimentar  care sa deserveasca sectiile ATI si in urma acestei analize va fi crescuta capacitatea de tratare, incusiv prin includerea de noi spitale de suport COVID.

Planul pe săptămâna asta prevede o creștere a capacității cu cel puțin 200 de paturi. Sunt soluții pe care le-am gândit pe fiecare regiune, sunt soluții lși pentru București. De asemenea, am discutat și despre ventilatoare, acolo unde este posibil că creștem capacitatea la ATI.

Într-un moment dificil a făcut o declarație. Întotdeauna există vinovați individuali pentru orice tragedie. Acum, prioritatea noastră este să găsim soluții pentru a ne asigura că totul funcționează bine, pentru a asigura toate lucrările în secțiile ATI.”, a spus Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here