Premierul Ludovic Orban a declarat ca PNL are capacitate de a conduce Romania spre saltul de care are nevoie si pentru a ajunge printre marile puteri economice ale UE.

”Nu va mai faceti ca nu vedeti, ati irosit 7 ani din istoria Romaniei, fiind la guvernare in perioada de crestere economica, fara sa construiti autostrazi, fara sa aduceti investitii serioase, fara sa cresteti cu adevarat numarul angajatilor. Ati alungat romanii din tara, fara sa generati locuri e munca bine platite, fara sa flositi resursa de inteligenta a acestei natiuni. V-ati batut joc de Romania 7 ani risipind resursele  cheltuieli nesabuite care nu au asigurat dezvoltarea economica a acestei tari, pe care o merita.

Ati ratat oportnitatile pe care le-a avut aceasta tara. Veniti acuma sa castigati voturi spunand ce va face PNL: lasati-ne pe noi sa spunem ce va pace PNL  si lasatii pe romani sa inteleaga ce face PNL, pentru ca suntem, singura formatiune politica care in vreme de criza  si-a asumat raspunderea de a duce tara printr-o criza fara precedent,-a guverna Romania intr-o dificultate extrema si, asa cum am avut capacitateasa tinem Romania pe linia de plutire, sa aparam locurile de munca, sa aparam companiile sa investim in dezvoltarea infrastructurii, sa atragem fonduri europene, de trei ori mai multe decat a atras Guvernul PSD. Avem capacitatea de a conduce Romania spre saltul de care are nevoie, pentru a ajunge printre marile puteri economice ale UE”, a declarat premierul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here