orban

Presedintele Camerei Deputatilor a declarat marti, ca Birourile Permanente Reunite ale celor două camere ale Parlamentului au decis urgentarea adoptării modificării Statutului parlamentarilor privind eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

”Convocarea unei reuniuni a plenului Camerelor Reunite. La acest plen vor fi dezbatute puncte pe ordinea de zi care au fost stabilite in Birourile Permanente Peunite, in special chestiuni care tin de constituirea comisiilor permanente si alte puncte care au fost hotarate.

Tot astazi, Birourile Permanente reunite au decis sa trinmita catre Comisia de statut, comisie care urmeaza sa se constituie la primul punct al ordinii de zi al plenului de miercuri. Comisia de statut a fost sesizata cu trei proiecte de lege pentru desfintarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Un proiect de lege initiat de PNL, un proiect initiat de USR PLUS si un proiect initiat de PSD. upă constituire, comisia poate să de raportul cu privire la cele trei proiecte de lege. Noi susţinem introducerea pe ordinea de zi a plenului pentru votul final proiectul de amendare a Statului deputaţilor şi senatorilor, prin care se desfiinţează pensiile speciale ale parlamentarilor”, a declarat Ludovic Orba.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here