orban

Ludovic Orban a demisionat, miercuri, din functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Fostul lider liberal a spus ca demisia de la sefia Camerei Deputatilor inseamna o eliberare si reprezinta un nou inceput.

” Demisionez din mai multe motive. Am anunțat această decizie. Pentru a putea gira astfel de funcții, nu poți să girezi astfel de funcții decît dacă beneficiezi de legitimitate.  Demisia pentru mine inseamna o eliberare si reprezinta un nou inceput. Prin aceasta demisie sunt liber sa reprezint, in continuare, vointa exprimata de cetatenii romani care si-au exprimat increderea in noi si care au crezut si au sperat ca noi ne vom indeplini angajamentele. Eu ma simt legat, in continuare, prin contractul de reprezentare.

Reprezint toti cetatenii care cred in proiectul liberal, care au incredere in ideile si valorile liberale, care cred ca Romania trebuie guvernata de o coalitie de centru-dreapta care sa asigure dezvoltarea Romaniei. Nimic nu ma mai poate lega de actuala conducere a PNL”, a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here