Lucian Bode, candidat pentru funcţia de secretar general al PNL, a declarat vineri, in fata celor 790 de delegaţi prezenţi la Braşov, ca viziunea sa asupra modului de organizare a PNL pleacă de la regula celor trei D: dezbatere, decizie şi disciplină.

”Sunt pregatit pentru aceasta sansa si stiu ca va am alaturi pe acest drum al consolidarii proiectului liberal. Doar impreuna, uniti si solidari ne vom indeplini cu succes obiectivele fixate.

Am mai spus-o si cu alte ocazii, o repet si astazi in fata dvs: viziunea mea asupra modului de functionare si organizare a PNL pleaca de la regula a celor trei D: dezbatere, decizie si disciplina, regula in care eu cred foarte mult.

Însă timpul este extrem de scurt. După alegerile din 2020 partidul nostru a traversat o perioadă internă zbuciumată, aş putea să spun aşa, dar gata! Este momentul calmării interne a partidului şi al resetării sale politice. A venit vremea să începem să construim. Ne-am rezolvat problemele interne şi acum trebuie să trecem cu toţii la treabă”, le-a transmis Bode celor 790 de delegaţi prezenţi la Braşov”, a declarat Lucian Bode, candidat  pentru funcţia de secretar general al PNL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.