iohannis

Prezent la fabrica Ford de la Craiova, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj autoritatilor locale, si anume, sa construiasca proiecte pentru bani europeni – Romania va beneficia de 80 de miliarde de euro. 

”Sunt foarte bucuros ca ne aflam la Craiova. Am vazut ce noutati avem aici, am vazut oameni harnici. Este un semn foarte bun pentru locatia economica Ford Craiova. Despre echipa Ford pot spune ca e una foarte importanta. Este un exemplu foarte bun pentru intreaga tara. Am auzit ca exista intentia de a extinde fabrica, ceea ce este laudabil si sper sa fie un mare succes.

La sosire in Aeroprt am avut o intalnire cu reprezentantii autoritatilor locale si le-am spus cateva lucruri: in primul rand locatia economica Craiova este extrem de importanta pentru mine, dar asta este evaluarea mea, dar este extrem de importanta pentru Romania. Craiova este o locatie economica de prima mana in Europa si pentru asta este nevoie de investitii si de extindere. Pentru autoritatile locale am avut un mesaj clar: construiti proiecte pentru bani europeni. Stiti ca am negociat 80 de miliarde de euro, bani europeni pentru Romania”, a declarat presedintele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here