Prezent la adunarea regională a organizaţiilor PNL, regiunea Vest, Timisoara, presedintele   Klaus Iohannis a declarat că PNL se află în plin război cu PSD.

”Avem o echipă care ne încântă, cred că pot să spun, de fiecare dată când avem întâlniri, cu mici filme care arată ceva din activitatea PNL, din activitatea mea, din ce am făcut noi împreună până acum si de multe ori apare si în film, dar si în materialele noastre reconstrucţia statului român. Dragii mei, daţi-mi voie să vă spun câteva gânduri, dacă veni vorba despre reconstrucţia României. Ştiţi de ce? În mod normal despre reconstrucţia unei ţări, despre reconstrucţia unui stat se vorbeste după un război.

Şi stiţi ce? Noi suntem într-un război, suntem în plin război cu PSD. Dar de ce facem asta? De ce suntem noi în război cu PSD? Fiindcă noi, voi liberalii si cu mine, suntem oameni ai păcii, ai construcţiei, noi suntem oameni care doresc să dezvolte România.

De ce am intrat noi într-un război? Vă amintiţi cum a câstigat PSD alegerile cu promisiuni despre lapte si miere care vor curge? Şi ce au făcut din prima zi, din prima zi de mandat? Au început să atace România si pe români, au început cu justiţia. Ei, gasca de penali, au început să atace justiţia din România.

Şi ne-am opus, si voi, si eu! După care au început să atace toate sistemele mari din România. Au început cu justiţia, au continuat să însurubeze neamuri si pretenari peste tot în funcţii de conducere,în administraţie, în învăţământ, în sănătate, si nu s-au oprit, cum se zice la noi, nu a mai dat sfântul să se oprească.

Am rămas cu toţii mască, cum se spune, când au început să atace economia românească, când au început să atace partenerii nostri, când au început să atace pe români.

Şi atunci, dragii mei, cineva trebuia să spună “Atât!” si asta am făcut noi, voi si cum mine!

Şi de aceea, dragii mei, de aceea suntem în război, fiindcă cineva trebuia să ia partea românilor si am făcut-o noi, împotriva PSD. Şi vom câstiga acest război! Am început destul de bine. Am început destul de bine… Aţi văzut feţele lor la moţiune? Îngropăciune, nu alta!

Da! Asa păţeste cine se ia de români!

Asa păţeste cine se ia de români -pierde!PSD pierde, dar, dragii mei, vă rog din suflet să nu gresiţi. Să nu subevaluaţi potenţialul PSD, să nu-i subevaluaţi pe pesedisti. PSD este în continuare un adversar foarte puternic. PSD este adâncînsurubat în structurile statului si, daca îmi daţi voie să folosesc o sintagmă pe care ei au inventat-o,dacă există ceva ce seamănă cu un stat paralel în România atunci acest lucru se numeste PSD. Fiindcă ei, dragii mei, sunt adânc însurubaţi si sunt paraleli cu agenda românilor. Sau chiar în contrasens cu românii, cum am mai spus-o, iar noi am început să câstigăm câteva bătălii importante – europarlamentarele, referendumul si, recent, moţiunea de cenzură. Felicitări!

Dar, războiul nu s-a terminat! Luaţi aminte, urmează prezidenţialele, urmează localele si urmează parlamentarele si eu îmi doresc să le câstigăm pe toate împreună! Fiindcă numai si numai împreună putem să îmbunătăţim viaţa românilor, numai împreună vom reusi si pentru asta, dragii mei, este nevoie de foarte, foarte multă energie si de spirit de luptător. Acum, de la voi mă astept să aveţi si una, si alta! Abia atunci când câstigăm acest război vom avea legitimitatea politică pentru a începe în forţă reconstrucţia, normalizarea României, repunerea României pe făgasul ei natural, european”, adeclarat Presedintele Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here