ISU Drobeta a intervenit la sase situații de urgență

ISU Drobeta a intervenit la sase situații de urgență

Pompierii din cadrul ISU ‘Drobeta’ al județului Mehedinți au intervenit, în ultimele 72 de ore, la șase situații de urgență și au acordat asistență medicală unui număr de 29 de cetățeni.

Vineri la ora 09:37, Stația de Pompieri Vânju Mare s-a deplasat cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă, un ofițer și cinci subofițeri, pentru scoaterea unui câine dintr-o fântână în localitatea Aurora, comuna Cujmir.

Tot vineri la ora 16:45, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin s-a deplasat cu o autospecială de intervenție și 2 subofițeri, pentru asigurarea măsurilor PSI la manifestarea ocazionată de Ziua Internațională a Romilor desfășurată în municipiul Dr. Tr. Severin, str. Crișan.

În data de 08.04.2016, la ora 16:45, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin s-a deplasat cu o autospecială de intervenție și 2 subofițeri, pentru asigurarea măsurilor PSI la meciul de handbal România — Serbia, desfășurat la Sala Polivalentă din municipiul Dr. Tr. Severin.

În data de 08.04.2016, la ora 16:52, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin s-a deplasat cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și cinci subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la anvelope uzate în municipiul Drobeta Turnu Severin, cartierul Gura Văii.

Sâmbătă, 09.04.2016, echipajele ISU ‘DROBETA’ au intervenit la două situații de urgență:

La ora 20:16, Pichetul de Pompieri Strehaia s-a deplasat cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă un ofițer și șase subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în satul Boceni, com Tîmna. Au ars: magazia construită din lemn pe cca. 30 mp, 200 kg cereale, 2 mc lemne de foc și o căruță. Există pericolul de propagare la casa de locuit și celelalte anexe.

La ora 20:16, Stația de Pompieri Vânju Mare s-a deplasat cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă și șase subofițeri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință în loc. Jiana. Au ars o bucătărie și o cameră de locuit construite din lemn și paiantă pe cca 40 mp, precum și articole de mobilier, materiale textile și aparatură electrocasnică. La intervenție a participat și SVSU Jiana, cu 2 voluntari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.