Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că se caută soluţii, astfel încât problema din educaţie ”să se rezolve cât mai rapid şi cât mai eficient posibil”. Ionuţ Stroe a declarat, la EuroNews, că se caută soluţii pentru a fi rezolvată situaţia grevei din Educaţie.

”Vă pot asigura că vom găsi soluţii, nu să lasam problemele românilor nerezolvate. Nu am guvernat cu ochii la sondaje nici până acum, vom fi orientaţi către soluţii. Noi ne dorim ca situaţia din Educaţie să se rezolve cât mai rapid şi cât mai eficient posibil”, a declarat Ionuţ Stroe.

Intrebat dacă Nicolae Ciucă va fi premier în următoarele săptămâni, în cazul în care greva se va prelungi, Stroe a afirmat: ”Noi ne dorim ca aceasta perioadă sa fie cât mai scurtă, reperul la care ne raportăm este votul din Parlament pentru un nou prim ministru. Este o procedură constituţională, reglementată, care indiferent de voinţa unora sau altora rezulta din lege. Intermatul va fi până la votarea noului prim-ministru”, potrivit stiripesurse.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.