Ionut Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului: Partid National Liberal poate realiza un scor istoric

0

Ministrul Tineretului, deputatul PNL Ionut Stroe, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca Partidul National Liberal poate intregistra, la alegerile de duminica, un scor istoric.

”Primele doua saptamani in minister au fost fost doua saptamani extrem de pline.

Schimbarea de Guvern sau de ministi nu astepta acomodarea unora sau nu astepta perioade de tranzitie, evident ca sunt activitati cu caracter continu, sunt evenimente, sunt chestiuni punctuale care trebuiesc rezolvate.

Am redefinit anumite regului, am preluat activitatile curente, am reorgaizat putin activitatea, am refacutut un plan pe o perioada scurta, o perioada de o luna si jumatate, dar per ansamblu va pot spune ca activitatea este una extrem de intensa, chiar de exmplu, acum cateva ore ma aflam la Bruxelles, vin direct de la Consiliul Uniunii Europene pentru Educatie Tineret Cultura si Sport unde, printre altele, am pus bazele unei relatii foarte bune si avansate intre Romania si Franta, am avut o intalnire cu ministrul francez al Tineretului si Sportului,  care este de origine romana.

Dupa cum ati vazut, la inceputul saptamanii am fost prezent, alaturi de premierul Victor Orban, pe santierele care, din pacate sunt usor intarziate si care vor asigura infrastructura sportiva necesara unui eveniment de o importanta enorma pentru noi ca si tara, Euro 2020 si suntem parte componenta a celor 12 tara, mai precis orase, care vor gazdui acest eveniment si nu ne permitem  niciun fel de sincope in organizarea acestui eveniment. Suntem in atentia intregului continent, chiar a intregii lumi”, a declarat Ionut Stroe, ministru Tineretuli si Sportului.

Legat de turul doi al alegerilor prezidentiale, Ionut Stroe a tinut sa sublinieze importanta alegerilor de duminica, dar si faptul ca PNL poate realiza un scor istoric. 

”Duminica ne asteapta o decizie uriasa! Spun ca e o decizie uriasa, pentru ca exista in momentul de fata doua obtiuni: o diferenta clara intre cei doi candidati care se regasesc in fata orcarui cetatean pentru a fi ales sau nu.

Noi, ca si Partid National Liberal, putem, la aceste alegeri, realiza un scor istoric si spun asta pentru ca avenm oportunitatea de a inregistra un succes suficient de concludent si definitoriu in legatura cu viitorul acestei tari. Strategia PSD a fost sa duca lucrurile in derizoriu”, a mai declarat ministru Tineretului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here