ALDE Dolj consideră că listele de candidaţi pe care le propune alegătorilor din Dolj, atât la Senat cât şi la Camera Deputaţilor reprezintă o alternativă care merită încrederea doljenilor.

Apreciem că venirea alături de noi a domnului Florea Voinea este un mare câştig politic pentru organizaţie și un atu în plus pentru obţinerea unui rezultat foarte bun în alegerile parlamentare.

Dialogul avut cu cetăţeni din aproape toate localitățile judeţului, modul în care organizaţiile noastre locale înţeleg să abordeze campania pentru alegerile parlamentare, integrarea foarte bună în echipă a celor care ni s-au alăturat în ultima perioadă ne dau argumente să credem că vom obține un scor superior celui de la alegerile locale.

Reprezentanţi ai ALDE DOLJ, preşedintele organizatiei deputatul Ion Cupă, senatorul Florea Voinea, Gheorghe Perişoreanu, Ionel Pană, Anişoara Stănculescu, ceilalţi candidaţi pentru alegerile parlamentare au participat la întâlniri cu cetăţenii, cu organizaţiile de partid, cu membri şi simpatizanţi ALDE în majoritatea localităţilor din judeţ.

Locuitorii oraşelor şi satelor doljene vor sa vadă măsuri concrete care să le îmbunătățească nivelul de trai, vor pace socială, vor conducători responsabili care ştiu ce au de făcut pentru binele ţării.

Oamenii nu mai vor să vadă ”războiul românilor cu românii” așa cum s-a adresat un sătean președintelui ALDE Dolj.

ALDE Dolj are încredere în judecata dreaptă a electoratului doljean.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here