Ion Cupa, Presedinte ALDE Dolj: Solicit demisia secretarului general Daniel Chitoiu

Ion Cupa, Presedinte ALDE Dolj: Solicit demisia secretarului general Daniel Chitoiu

Presedintele ALDE Dolj, deputatul Ion Cupa, a solicitat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul filialei ALDE, demisia secretarului general Daniel Chitoiu.

Unul din motivele care l-au determinat sa cera demisia lui Daniel Chitoiu este, potrivit acestuia, negocierea fara mandat din partea  partidului, a aliantei cu PRO Romania.

De asemenea, Ion Cupa a declarat ca partidul este intr-o situatie dificila si trebuie luate urgent doua masuri pentru remedierea acestor probleme grave din interior.

Prima masura se refera kla extragere liderului Calin Popescu Triceanu din aceasta zona in care a fost atras de anumite persoane,  care urmaresc interese.

”Am fost primul membru ALDE care am spus, dupa europarlamentare, ca partidul trebuie sa iasa de la guvernare, am votat pentru iesirea de la guvernare, dar m-am abtinut la votul pentru alianta cu PRO Romania.

De asemenea, m-am abtinut la votul privind candidatura domnului Mircea Diaconu. Cred ca ALDE trebuia sa mearga cu candidat propriu, asa cum deja am facut o serie de calcule. Noi, cei de la Dolj, am strans cu mult timp in urma semnaturile pentru candidatura  la palegerile prezidentiale, acum ce spunem oamenilor. O alta problema se refera la excluderea din partid a domnului Teodor Melescanu, dupa cum bine stiti,  odata cu aceasta excludere se va desfinta si grupul de la Senat, unde mai raman doar 7 senatori”, a declarat deputatul Ion Cupa, presedintele ALDE Dolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.