ion cupa, deputat

Dupa declaratiile presedintelui ALDE Calin Popescu Tariceanu, la un post TV, in care spunea ca PSD a mituit trei parlamentari ALDE, oferindu-le posturi de ministri, deputatul Ion Cupa se intraba daca functia de presedinte al Senatului, oferita lui Calin Popescu Tariceanu, a fost tot o mita din partea PSD.

”E de neînțeles cum dl. Tăriceanu riscă să-și submineze propriile inițiative. Și mai cu seamă interesul imediat al ALDE de a-și reface grupurile parlamentare astfel încât partidul să-și poată pune oamenii în secțiile de votare la alegerile prezidențiale.

Dl. Tăriceanu a găsit de cuviință să declare ieri seara la TV că ”trei colegi parlamentari au fost mituiți de PSD cu funcții”

Domnule Tăriceanu,

Atunci când PSD v-a oferit funcția de președinte al Senatului ca să părăsiți PNL acest lucru a fost o mituire a dumneavoastră?!

Atunci când PSD v-a oferit ministere in guvernul Ponta, această ofertă a fost o mită pentru dvs și colegii de atunci?!

Dar când, în aceeași perioadă, vi s-au oferit, de către același PSD, zone de influență politică în plan local tot mită a fost?!

Cred că ar trebui să vă abțineți de la astfel de declarații care nu vă fac deloc bine și care riscă să pericliteze, ireversibil, soarta ALDE.

Mai cu seamă că astăzi, după cum bine știți, urmează să avem o întâlnire importantă cu parlamentarii ALDE pentru a încerca să salvăm grupurile parlamentare și să respectăm astfel solicitările zecilor de mii de membri ai ALDE”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here