Ion Cupă, ALDE Dolj: ”Planul la amenzi nu mai poate face parte dintr-o societate de tip liberal”

Ion Cupă, ALDE Dolj: ”Planul la amenzi nu mai poate face parte dintr-o societate de tip liberal”

Deputat Ion Cupă, Preşedinte ALDE Dolj: ”Planul la amenzi nu mai poate face parte dintr-o societate de tip liberal, aşa cum vrem să devină cu adevărat România”

Dezvoltarea economică şi crearea unei societăţi prospere nu vor putea fi realizate cu metode din arsenalul perioadei comuniste.

Este inacceptabil din punctul nostru de vedere, al unui partid liberal modern, ca ANAF-ul să recurgă la prăfuitul şi considerăm noi ILEGALUL ”plan de amenzi”, mascat sub formula modernă a indicatorilor de performanţă.

Cerem ministerului de finanţe, conducerii ANAF, în numele întreprizătorilor privaţi oneşti din judeţul DOLJ, creatori lunari de PIB, să dea explicaţii clare în legătură cu circulara ANAF care prevede suplimentarea veniturilor la buget prin realizarea de către fiecare inspector fiscal a unui target anual de 6 milioane de lei.

ALDE consideră că astfel de metode prin care antreprenorii, întreprinzătorii sunt taxaţi TOŢI dinainte ca fiind ”infractori”, ”neconformi cu legea”, să fie eliminate pentru totdeauna.

Cerem deasemenea ca proiectul Legii prevenţiei să fie adus cât mai repede în dezbaterea parlamentară.

Adoptarea acestei legi LIBERALE va genera un nou raport de încredere între stat şi mediul privat, producător de plusvaloare şi generator de locuri de muncă.

Nicio o amendă fără prevenţie!

Leave a Reply

Your email address will not be published.