anisoara

Secretarul general adjunct al Partidului Mişcarea Populară, Ioana Constantin, a declarat miercuri, la Craiova, ca PMP a solicitat ca acele prevederi din Statutul Deputatilor si Senatorilor care includ pensii speciale, indemnizatii pentru parlamentari, sa fie abrogate.

”Am venit pentru a fi alaturi de una din cele mai active echipe pe care o are PMP, echipa condusa de Anisoara Stanculescu si Radu Preda, colegii nostri foarte activi in intreg judetul, desi este o campanie atipica, sunt foarte putine actiuni care sa implice un numar mare de persoane, insa colegii mei de la Dolj sunt zi de zi in teren. Locul oamenilor politici este inte cetatenii, poate ceva mai mult decat in alte perioade.

Avand in vedere cele intamplate recent in Parlament privind eliminarea pensiilor speciale, PMP a depus ieri, in Parlament, o solicitare de convocare a Birourilor Permanente, pentru ca, acele prevederi din Statutul Deputatilor si Senatorilor care includ pensii speciale, indemnizatii pentru parlamentari, sa fie abrogate. Astazi, PSD cere un pact pentru sanatate, noi l-am cerut in aprilie anul acesta, nu era campanie electorala. PMP este singurul partid care cere publicarea tuturor facturilor si contractelor tuturor institutiilor publice, dorim o transparenta totala in administratia publica”, a declarat Ioana Constantin.

”Ioana Constantin, cea mai puternica voce politica feminina a noului val de politicieni ai Romaniei. Noi, cei din PMP Dolj, unul din lucrurile cu care vom merge in Parlament va fi acela de a gasi reglementari de politici publice, astfel incat investitiile din bani publici, esuate la nivel de tara si la nivel de judet, sa poata fi folosite de oameni. Pot da doua exemple din judetul nostru, judetul Dolj, este vorba despre Portul de la Rast, unde au fost cheltuiti aproape un milion de euro, este nefolosit, a fost construita o cladire, sediu si atat. La Craiova exista o cladire, este vorba despre blocul S200, un simbol al neputintei noasstre colective, il numesc eu, care speram sa fie redat folosintei publice – speram sa fie un sediu functional de primarie sau orice altceva, dar sa nu fie lasat in paragina”, a declarat Anisoara Stanculescu, presedintele PMP Dolj, candidat la Camera Deputalilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here