O întâlnire întâlnire între reprezentanţii Ministerului Educaţiei, ai elevilor, ai părinţilor şi ai sindicatelor reprezentative din învăţământul preuniversitar va avea loc, marţi, de la ora 11.00.

Se va discuta despre demersurile necesare pentru adaptarea calendarelor de desfăşurare a activităţilor de final de an şi a calendarelor examenelor naţionale, în contextul generat de protestul personalului din învăţământul preuniversitar.

“Astăzi, 6 iunie 2023, începând cu ora 11.00, la invitaţia Ministrului Educaţiei, Ligia Deca, la sediul Ministerului Educaţiei va avea loc o întâlnire între reprezentanţii Ministerului Educaţiei, ai elevilor, ai părinţilor şi ai sindicatelor reprezentative din învăţământul preuniversitar, respectiv Federaţia Sindicatelor din Educaţie «Spiru Haret» şi Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ”, anunţă, marţi, Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a precizat că „întâlnirea are ca scop consultarea acestora asupra demersurilor necesare pentru adaptarea calendarelor de desfăşurare a activităţilor de final de an şi a calendarelor examenelor naţionale, în contextul generat de protestul personalului din învăţământul preuniversitar”, informeaza news.ro.

În așteptarea concluziilor de la Ministerul Educației, premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD Marcel Ciolacu s-au reunit la Guvern, începând cu ora 12:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.