INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN DOLJ ŞI GRUPAREA DE JANDARMI MOBILĂ CRAIOVA, prezente la manifestările dedicate sărbătorii de Rusalii

0

Duminică, 16 iunie a.c., efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj şi Grupării de Jandarmi Mobile Craiova în cooperare cu I.P.J. Dolj şi I.S.U. Dolj, vor fi angrenate în activităţi specifice de asigurare a ordinii publice cu ocazia unor manifestări cultural – artistice prilejuite de sărbătoarea religioasă Pogorârea Sfântului Duh (Rusaliile), astfel:

– efective din cadrul IJJ Dolj vor asigura ordinea publică la manifestările organizate în mun. Craiova şi în localităţile Giurgiţa, Apele Vii, Breasta şi Piscu Vechi;

– efective din cadrul GJMb Craiova vor asigura ordinea publică la manifestările organizate în localităţile Izvoarele, Tufeni şi Osica de Sus, din jud. Olt, Pieleşti şi Valea Stanciului, din jud. Dolj.

Deoarece se preconizează participarea unui număr mare de persoane, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la locul desfăşurării activităţilor, precum şi pe traseele de sosire/plecare a participanţilor şi au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Pentru asigurarea unui climat de linişte şi siguranţă cetăţenilor care vor participa la manifestări, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Jandarmeria recomandă participanţilor să respecte indicaţiile forţelor de ordine, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL
I.J. J. DOLJ G. J. Mb. CRAIOVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here