Jandarmii, din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova au constat două infracțiuni în noaptea de 11 august, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, pe raza orașului Craiova.

În cazul primei infracțiuni, care a fost constată în jurul orei 04.00, un echipaj de jandarmerie a observat un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, care avea o umbrelă de terasă asupra sa. Jandarmii au constat că acesta a sustras umbrela de la o terasă din zona bulevardului Oltenia, prejudiciul ridicându-se la suma de 1000 de lei.

În cazul celei de-a doua infracțiuni, tot un bărbat, în vârstă de 53 de ani, a fost depistat de efectivele de jandarmi, în jurul orei 06.30, timp ce transporta un scaun. De asemenea, s-a constatat că acesta fusese sustras de la o terasă din zona Centrului Vechi, Craiova.

În ambele cazuri, jandarmii au întocmit actele de constatare, iar persoanele în cauză au fost predate organelor de urmărire penală competente, pentru continuarea cercetărilor, iar bunurile sustrase au fost recuperate în integralitate și înapoiate de jandarmi, proprietarilor.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here