Horoscopul saptamanii 5 – 12 ianuarie 2018

Horoscopul saptamanii 5 – 12 ianuarie 2018

Astrologul Urania a publicat horoscopul pentru saptamana 5- 11 ianuarie. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Hoscop Berbec pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa,Berbecii se vor confrunta cu problema imaginii publice, a autorităţii profesionale, a răspunderii sau a exercitării unui important rol social, politic, economic: opoziţii, rivalitate, competiţie, rezistenţa unor persoane faţă de iniţiativele sau deciziile lor. Berbecii vor constata că nu progresează, că nu pot înfrânge nişte bariere de comunicare, de înţelegere sau de cooperare, de aceea, cei maturi şi cu experienţă în domeniul exercitării funcţiei vor avea tendinţa să devină categorici şi imperativi.

Posibil eveniment plin de semnificaţii pentru cariera nativilor în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare, ceea ce va instaura începutul unui ciclu de un an la care nativii trebuie să fie atenţi pentru că el va conţine datele, favorabile şi defavorabile, evoluţiei lor în plan socio-profesional. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, surprize neplăcute de la prieteni sau informaţii destabilizatoare cu privire ia viaţa şi activitatea acelora, de natură să-l facă pe nativ să analizeze soarta relaţiei sau a colaborării lor.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, timp în care va influenţa în mod favorabil sectorul pregătirii profesionale superioare, a afirmării în domenii de cunoaştere sau de viaţă publică cu miză mare (justiţie, politică, învăţământ). Unii vor avea şansa să-şi desăvârşească studiile, să se perfecţioneze, să călătorească, să-şi lărgească orizontul de cunoaştere ori să fie acceptaţi în fundaţii, organizaţii, partide, universităţi. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, etapă mai calmă, spiritul lor, înfierbântat de lupte şi de evenimentele solicitante, va avea nevoie de tihnă şi izolare.

 

Horoscop Taur pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, se conturează destul de multe probleme de conştiinţă. După un respiro firesc de sărbători, Taurii se vor întoarce la aspectele importante din viaţa lor şi vor medita asupra felului în care vor răspunde unor comandamente. Vor analiza ataşamentele lor de până acum faţă de ideile, convingerile, speranţele, oamenii şi proiectele care i-au motivat, dar care acum par să devină o povară sau un sacrificiu inutil, în dorinţa lor de a-şi clădi viaţa cât mai stabil şi mai profitabil, aceşti nativi vor ajunge la concluzia că, la unele premise de viaţă, de meserie ori de implicare socială, vor trebui să renunţe doar că, pentru moment, ruptura definitivă încă nu este posibilă.

Reevaluarea unor proiecte personale care presupun abordarea unor domenii de activitate pentru care trebuie să se pregătească, să înveţe, pe fondul unor stări speciale de conştiinţă, generate de faza Lunii Noi în Capricorn, însoţite de o eclipsă parţială de Soare, din ziua de 6 ianuarie, care va sublinia toate neajunsurile etapei prezente de viaţă. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, posibile surprize neplăcute, situaţii delicate, încurcături venind pe latură profesională, în mod public. Vor fi vizaţi mai ales cei care au funcţii, rang şi putere de decizie.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, şi va introduce o binefăcătoare şansă de a câştiga ceva, de a primi un bun material, de a li se acorda un avantaj, o înlesnire, o securizare a lor materială. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, întâlniri plăcute cu prietenii apropiaţi, cu care se află pe aceeaşi lungime de undă. Speranţe şi proiecte comune imaginate alături de aceia în scop recreativ, cultural sau spiritual ori de utilitate cultural-educativă de largă deschidere publică.

Hoscop Urania Gemeni pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5şi 7 ianuarie dimineaţa, se înmulţesc şi se consolidează situaţiile potrivnice interesului lor de a intra în posesia unei sume de bani, a unor bunuri sau avantaje materiale. Se conturează un cadru de acţiune ce nu poate fi controlat, persoane ostile nativilor intervenind în detrimentul lor.

Imposibilitatea de a se ajunge, în aceste zile, la o înţelegere cu părţile implicate într-un proces de moştenire, un partaj, o recuperare materială. Dar, odată identificate aceste piedici, nativii îşi vor putea construi o strategie în funcţie de oamenii, situaţiile şi mecanismele instituţionale care îi obstrucţionează. în ziua de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare, Gemenii pot avea un moment de luciditate sau de dreaptă judecată, eliberată de incertitudini şi subiectivism, care le va permite să vadă realitatea la adevărata ei dimensiune şi importanţă. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, nu toate ideile care le vor trece prin minte trebuie să fie puse în aplicare.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019; ea va crea premise favorabile, până pe 4 februarie 2019, pentru întâlniri, negocieri, discuţii pe chestiuni de principiu, abordarea unor conflicte şi litigii în chip legal şi onest. Posibilitatea de a se împăca acum cu persoanele cu care s-au aflat în competiţie ori, chiar, în relaţii de duşmănie. Context bun pentru a se apăra cu documente sau prin intermediul martorilor ori de a beneficia de principialitatea celor care îi audiază şi îi judecă. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, momente plăcute, flatante sau onorante cu privire la cariera, numele şi imaginea lor publică. Gemenii se vor simţi agreaţi, simpatizaţi, admiraţi de către colaboratori sau de către public.

 

Horoscop Urania Rac pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, toate tipurile de relaţii vor fi blocate sau întârziate de iniţiativele partenerilor de dialog sau de conflict, prin mecanismele puse în mişcare de grupurile de interese cu care nativul se intersectează. Nu va fi posibilă nici o împăcare, nici un dialog constructiv şi nici o modificare de atitudine, părţile menţinându-se ferm pe poziţia adoptată cu un timp în urmă.

Atenţie la ceea ce se va întâmpla în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare: evenimentele, gesturile, cuvintele rostite vor avea valoare de simbol şi vor conţine o explicaţie necesară, între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, surprize neplăcute în legătură cu un beneficiu material scontat. Nu luaţi iniţiative insuficient cântărite: puteţi complica sau chiar compromite proiectul care ar trebui să vă aducă un avantaj. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019.

Ea va oferi protecţie fizică, însănătoşire rapidă, încredere în propriile puteri, înseninare pe fondul unor veşti bune cu privire la sănătatea lor. în chestiunile de muncă, perioadă favorabilă celor născuţi în zodia Racului pentru a-şi găsi un loc de muncă, pentru a face un transfer avantajos, pentru a obţine un spor salarial sau pentru a-şi reglementa statutul profesional care a făcut obiectul unei analize, anchete ori al unui litigiu ce va fi rezolvat, acum, pe cale juridică, între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, gânduri înalte, speranţe, proiecţii ale viitorului pline de încredere şi elan, condiţionate de un progres personal prin cunoaştere. într-un plan secundar, perioadă caracterizată printr-o mare disponibilitate pentru activitatea religioasă, pentru viaţa culturală, pentru spiritualitate.

 

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, dificultăţi legate de evoluţia evenimentelor la locul de muncă. în unele situaţii, nemulţumirile Leilor ar putea fi provocate de aplicarea unor măsuri care le restrâng puterea de decizie, autonomia, liberul arbitru ori le modifică drastic programul de viaţă prin noul orar şi stilul de muncă impus şi cumulul de responsabilităţi. Efort de a face faţă sarcinilor de serviciu care nu se desfăşoară comod ori corect. în planul sănătăţii, sunt posibile dureri reumatice, probleme osoase legate de funcţionalitatea (mobilitatea) articulaţiilor, ca o consecinţă, poate, a accidentelor sau intervenţiilor chirurgicale anterioare.

Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie, însoţită de o eclipsă parţială de Soare, se va reflecta asupra stării lor de spirit: Leii vor fi morocănoşi, obosiţi, tăcuţi şi refractari la orice propunere. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, relaţiile parteneriale vor trece prin momente delicate. Din cauza incapacităţii de a se abţine, din motive de sănătate care îi fac pe irascibili, nativii îşi pot strica relaţiile cu cineva apropiat ori pot pune în pericol o relaţie de afaceri, o colaborare.

Nu este un moment bun pentru dialoguri şi consultări care necesită răbdare, diplomaţie şi supleţe. Nu faceţi declaraţii cu subînţeles şi nu trimiteţi mesaje rivalilor şi duşmanilor care pot fi interpretate ca o ameninţare. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019, dându-le nativilor un binefăcător, de acum în încolo, chef de viaţă, de mişcare, de satisfacţii sentimentale şi împlinire emoţională. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, posibile atenţii, cadouri sau angajamente ale unor persoane şi instituţii de a le susţine o cauză sau un proiect important care are nevoie de finanţare.

Horoscop Urania Fecioara pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, blocaje afective, incapacitate de a depăşi o stare emoţională în care supărarea se amestecă cu principiile şi cu argumentele subiective ca o legitimare a atitudinii lor. Unii vor fi tentaţi să ia decizii şi să abordeze o relaţie sentimentală într-o cheie ultimativă, rigidă şi nu întotdeauna corect înţeleasă de către cei vizaţi.

Moment bun pentru toţi cei care desfăşoară activităţi de creaţie în care construcţia, geometria, matematica, principiile fizice joacă un rol important (proiecte urbanistice, amenajări interioare, arhitectură, design, scenografie, restaurare de artă) şi care, în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea ioc Luna Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare, pot ajunge la o cristalizare a concepţiei de ansamblu ori a elementelor cheie care stau la baza unui proiect (soluţii tehnice, viziune artistică). între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, surprize neplăcute la locui de muncă, posibile conflicte cu un coleg sau cu un superior, veşti destabilizatoare cu privire la viitorul instituţiei unde îşi desfăşoară activitatea, măsuri interne care îi revoltă. în planul sănătăţii, disfuncţii organice legate de sistemul nervos, de circulaţia periferică sau de sistemul cardiovascular.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019. Ea îşi va exercita funcţia de protector în sectorul casei, al gospodăriei, al bunurilor patrimoniale, al averii şi al relaţiilor de familie, introducând şansa aplanării unor tensiuni mai vechi, a soluţiilor reciproc avantajoase sau al obţinerii unui statut legal pentru posesiunile aflate, până nude mult, în litigiu sau în dispută cu rudele. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, posibile relaţii relaxate cu partenerul de viaţă (împăcări?); atitudine conciliantă şi politicoasă faţă de colaboratori.

Horoscop Urania Balanta pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, situaţii-limită, secvenţe de viaţă de familie radicale ce i se impun nativului cu prioritate.
Relaţii dificile cu părinţii, cu care nu poate ajunge la nici o concluzie, dacă trebuie luată o decizie de comun acord, cu privire la felul în care urmează să fie administrate bunurile comune ori cele personale. Neînţelegerile pot avea multe cauze: vârsta, care îi transformă pe aceia în fiinţe temătoare, neîncrezătoare în soluţiile vieţii moderne, necunoaşterea legislaţiei, incapacitatea de a înţelege şi de a ţine cont de regulile financiare, din egoism. Moment plin de semnificaţii (avertisment astral?) în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn.

Etapă ce pune punct unui ciclu de un an şi care deschide un altul, tot pentru un an, care va prelua multe (sau aproape toate) premisele dificile (în unele cazuri poate fi vorba de blocaje vechi de şapte sau chiar paisprezece ani). Decizii dificile sau condiţii greu de acceptat în legătură cu averea personală. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, secvenţe afective stranii: impresii false, înşelătorii, păcăleli ale sorţii sau ale întâmplării, dar şi constatări ale unei realităţi (evidenţe) de care n-au ţinut cont şi care îi obligă, acum, să se redefinească faţă de acea persoană, în funcţie de gravitatea sau natura dezvăluirii/constatării.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului, semn în care va rămâne până pe 4 februarie 2019. Micul Benefic va lumina sectorul comunicării, al relaţiilor cu fraţii, vecinii şi cunoscuţii ocazionali, al drumurilor, al examenelor şi al informaţiilor. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, etapă bună pentru proceduri medicale blânde, din categoria celor care ţin de medicina alternativă/naturistă ce vizează mai ales spiritul, psihicul şi câmpurile energetice.

Horoscop Urania Scorpion pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, condiţionări astrale care fac dificilă orice tentativă de înţelegere pe cale verbală. Vor fi vulnerabile sau viciate de obtuzitate, antipatie, ostilitate ori duşmănie toate argumentele, mărturiile şi pledoariile nativului. Relaţii stranii în care şi unele persoane apropiate nativilor pot da dovadă de răceală sau indiferenţă afectivă, de unde şi sentimentul acut, în această perioadă, de profundă singurătate. Nici Scorpionii nu vor deborda de spontaneitate şi vivacitate mentală. Şi ei vor fi, la rândul lor, victimele acestui context astral, care le va impune limite de înţelegere şi adaptare la context.

Atenţie la tot ceea ce veţi afla sau vi se va spune deschis sau pe căi ocolite, în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn, pentru că acelea vor fi premisele relaţionale şi de comunicare pentru următorul an. Nevoia de a amâna o deplasare, de a reevalua oportunitatea unei călătorii ori de a reface un traseu iniţial. între 7 ianuarie, după ora 08:46′, şi 9 ianuarie seara, necazuri domestice (defecţiuni, avarii, pagube). Veşti îngrijorătoare de la părinţi sau de la rudele în vârstă.

Uneori, conflictele şi disputele cu aceştia nu sunt noi, ele readucând în discuţie nemulţumiri, ambiţii sau decizii hazardate care îi nemulţumesc profund pe cei născuţi în Scorpion. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului şi le va da posibilitatea, până pe 4 februarie 2019, să se reabiliteze din punct de vedere financiar. 0 altă ipoteză este cea legată de o reevaluare a contractului de muncă sau o renegociere a salariului. Nativii pot formula cereri decente şi rezonabile care pot fi înţelese şi acceptate. între 9 ianuarie, după ora 21:44′ şi 11 ianuarie, Scorpionii nu vor simţi nevoia de aventuri şi trăiri intense, ci de un “balsam sufletesc.

 

Horoscop Urania Sagetator pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, posibile blocaje financiare; lipsa banilor îi va pune în încurcătură dacă vor trebui să facă cheltuielile necesare. întârzieri, amânări, situaţii stranii care provoacă sau justifică întârzierea unor plăţi cuvenite pentru munca depusă. Ziua de 6 ianuarie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare, poate conduce la conflict, revoltă, enervare în legătură cu o stare de lucruri veche de aproximativ un an. Atenţie: chestiunile financiare rămase nerezolvate vor continua în 2019, ca o datorie amânată la nesfârşit. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, si 9 ianuarie seara, informaţii destabilizatoare; unele vor fi ştiri false, intrigi, bârfe, minciuni sau confuzii.

Altele însă le vor permite Săgetătorilor să facă nişte descoperiri neplăcute. în cazuri speciale, unii nativi pot intra în vârtejul unui scandal eu ecouri în presă. Risc de a pierde înscrierea la un examen, ghinion sau eveniment greu de scontat care îi poate împiedica să participe la concursuri şi competiţii, mai ales dacă, pentru asta, ar trebui să facă o deplasare.

Evitaţi iniţiativele hazardate în contextul unei excursii, plimbări, călătorii. Atenţie, la condiţia vehiculelor cu care ar trebui să vă deplasaţi (risc de accident din cauza defecţiunilor tehnice). Evitaţi dialogurile cu persoane necunoscute, ciudate sau de rea-credinţă. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului. Ea va susţine casa I a personalităţii acestor nativi care vor beneficia, până pe 4 februarie 2019, de protecţie fizică, de energie şi noroc, vădind o mare poftă de viaţă. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, momente plăcute, petrecute acasă, alături de membrii familiei, relaţii normale sau “împăcate” cu una sau mai multe rude care nu au fost întotdeauna la înălţimea speranţelor pe care şi le-au pus în ei Săgetătorii.

Horoscop Urania Capricorn pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, moment de mare ecou existenţial. Capricornii vor avea, în acest răstimp, cinci planete, plus Nodul Sud al Lunii,în sectorul personal care le vor permite să încheie etape din trecut care nu reprezintă greul lor existenţial, în schimb, pe 6 ianuarie, graţie Lunii Noi care se va produce în semnul lor zodiacal natal, se va deschide un ciclu de viaţă de un an care va trage după el toate nerealizările, amânările şi complicaţiile rămase nerezolvate.

Capricornii vor avea de-a face cu un moment karmic şi, de aceea, ar fi bine să ia aminte la tot ce se va întâmpla cu ei sau în jurul lor, în legătură directă sau indirectă cu persoana lor, pentru că, acele evenimente vor avea funcţia de simbol sau de avertisment pentru ceea ce va urma în 2019. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, încurcături financiare şi enervări pe măsură. Nu recurgeţi la “artificii” pentru a rezolva o situaţie bănească complicată. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului.

Ea va tranzita, până pe 4 februarie 2019, sectorul lucrurilor ascunse, al subconştientului şi al bolilor cronice. Din această perspectivă, Micul Benefic le va aduce nativilor o binevenită protecţie fizică, în vigoare psihică, capacitate de recuperare interioară prin creşterea încrederii în sine şi un plus de optimism care va avea darul să-i readucă pe linia de plutire şi să abordeze, cu mai mult curaj, viaţa de fiecare zi. Vindecări miraculoase în sensul în care, nici un argument medical sau terapeutic nu le-ar justifica. Şansa de a li se face dreptate pe căi mai puţin ştiute (dreptate din umbră). între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, dialoguri profitabile, noroc la informaţii, relaţii sincere care construiesc punţi de prietenie. Rămân active premisele astrale care patronează conflictele între nativi şi părinţi.

Horoscop Urania Varsator pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5 şi 7 ianuarie dimineaţa, sectorul lucrurilor ascunse, nerostite sau înţelese parţial va fi bombardat de aspectele rigide ale planetelor care operează în zodia Capricornului, creând senzaţia unui cumul de factori meniţi să le închidă toate uşile şi să le alunge toate speranţele.

Etapă a îngrijorării din cauza lipsei de perspectivă care, uneori, mai ales pe cei mai în vârstă, îi copleşeşte. Vărsătorii se vor analiza şi se vor cupla la numeroasele secvenţe din trecut, pentru a înţelege “ce se întâmplă cu ei”, astfel că, pentru moment, prezentul, cu întreaga lui bogăţie de provocări, “le scapă”. în alte cazuri, se poate vorbi de (re)activarea unor boli cronice (recidive), degenerative, legate de sistemul imunitar şi amplificate în funcţie de tabloul clinic general, de vârstă, de factorii genetici.

Este util şi interesant de observat ce se va întâmpla în preajma zilei de 6 ianuarie, când va avea loc Luna Nouă în Capricorn, însoţită de o eclipsă parţială de Soare. Secvenţa va avea un rol premonitoriu sau chiar declanşator. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, Luna va tranzita zodia Vărsătorului şi le va da celor care s-au născut în acest semn impulsuri puternice, dar haotice, dezordonate şi, de cele mai multe ori, răscolitoare, context în care nativii pot face prostii, pot avea iniţiative nefericite, pot reacţiona disproporţionat, intempestiv şi nemotivat în stil şi conţinut.

Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului şi le va da Vărsătorilor posibilitatea ca, până pe 4 februarie 2019, să se bucure de valorile prieteniei, să beneficieze de suport moral sau de susţinere personală, profesională sau socială exemplară, venită ia momentul potrivit pentru a face un salt existenţial ori pentru a duce la bun sfârşit un proiect de viaţă important. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, relaxare bănească.

Horoscop Urania Pesti pentru saptamana 5-11 IANUARIE 2019

Intre 5şi 7 ianuarie dimineaţa, continuă dezamăgire provocate de felul în care relaţionează cu ei o serie de cunoştinţe, dar şi descoperirea felului în care aceia evoluează în viaţa lor personală sau publică, ceea ce are darul să îi pună pe gânduri pe nativi cu privire la atitudinea pe care trebuie să o adopte în faţa acestor evidenţe.

Eveniment cu ecou puternic sufletesc şi cu efect în planul relaţiilor personale, stârnit, dezvăluit sau amplificat de forţa cu care va opera Luna Nouă în Capricorn din 6 ianuarie, fenomen însoţit de o eclipsă parţială de Soare, care va avea loc în casa prietenilor. Pe fond, nu îngăduinţa sau înclinaţia spre compasiune, înţelegere sau toleranţă îi va guverna pe Peşti. între 7 ianuarie, după ora 08:46’, şi 9 ianuarie seara, tulburări interioare: agitaţie, nervozitate, gândire dezordonată, provocate de o tulburare neurovegetativă sau cardiovasculară (în ultima ipoteză, trăirile lor vor avea mai mult aspectul spaimei în faţa unor simptome necunoscute până atunci sau resimţite (mult) prea intens de către organism.

Decizii interioare nesăbuite pe care este bine să le reprime cu toată puterea. Pe 7 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Săgetătorului şi va lucra în favoarea lor, dinspre sectorul carierei, al succesului şi al realizărilor profesionale. Micul Benefic le va aduce, până pe 4 februarie 2019, şanse, oportunităţi, simpatia publicului, premii, satisfacţii personale. între 9 ianuarie, după ora 21:44’, şi 11 ianuarie, Luna se va afla în sectorul casei I, a personalităţii, şi va aduce o binefăcătoare undă de detaşare de stresul cotidian, decupându-i de factorii de stres şi de presiune morală. Moment potrivit pentru cei tineri să debuteze, iar pentru cei maturi să dea lovitura, să aibă succes, să se afirme. Posibil câştig ca rezultat firesc al unor funcţii şi responsabilităţi cu care au fost învestiţi.

Sursa: horoscop-urania. com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.