Horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie 2016

Horoscopul săptămânii 19-25 noiembrie 2016

Previziuni astrale pentru săptămâna 19-25 noiembrie 2016. Afla ce iți rezervă astrele în  această periaoada.

Sagetator- Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, unii nativi se pot afla in mijlocul unor conflicte care se vor intensifica sau care abia acum vor izbucni. Pe unii Sagetatori ii va bate gandul sa spuna tot ce stiu sau ce cred despre o situatie sau un conflict. Unora, le-ar putea placea felul in care se inteteste focul in jurul persoanelor vizate de ei, altii vor crede doar ca aceasta este o strategie inteligenta pe principiul „cea mai buna aparare este atacul”.
Este greu de spus cata justificare sau cata intuitie a adevaratului drum vor avea, cert este ca felul lor de a vorbi, continutul declaratiilor si informatiile vehiculate vor avea darul de a starni, cel putin, discutii aprinse. In aceasta nota de pericol si de risc, este de luat in calcul renuntarea la un drum, amanarea unei calatorii: principalul risc este cel al defectarii unui utilaj, mijloc de transport, etc., care sa provoace incurcaturi, decalaje, pierderea unor legaturi sau, pur si simplu, un accident.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in zodia Sagetatorului si, in felul acesta, ei vor fi rasfatati de vibratiile acestei stele datatoare de viata. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor simti dorinta sa-si securizeze postul pe care il detin printr-o atitudine sobra, responsabila si onesta.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, din dorinta de a pastra niste relatii utile sau a restabili niste aliante mai vechi, Sagetatorii vor incerca sa faca primii pasi spre o impacare sau spre netezirea unor asperitati care s-au ivit in calea bunei lor colaborari. De aceea, ei avea niste initiative cam indraznete, cam neobisnuite.
Unele dintre ele isi pot atinge scopul propus. Atentie la perioada care contureaza un blocaj pe 25 noiembrie si care va pune intr-o ecuatie nefericita banii si prietenii pentru perioada ce se va epuiza, dupa alte doua „runde”, la cote mai intense sau mai relaxate decat in prezent, in vara anului 2017.

Capricorn -19-25 noiembrie 2016

Intre  19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, banii si bunurile materiale pot trece prin clipe tulburi. Evenimente de ultima ora, situatii neprevazute, pot crea premizele unor motive reale de ingrijorare cu privire la o solutie pentru platile si cumparaturile necesare. Etapa trebuie atent controlata pentru a nu amplifica aria consecintelor.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a XII-a de unde, alaturi de Mercur si Saturn, le va da numeroase motive de a „pune tara la cale”. Planuri, proiecte… in mintea lor, pentru o luna, va fi un adevarat „santier”.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, universul convingerilor si al idealurilor personale va impune nevoia de ordine si claritate: celebrul adagio „acum trebuie sa am mintea limpede” va fi deseori invocat si resimtit ca atare, in clipele de cumpana. Poate, de aceea, unii nu se vor pierde in

conversatii si in intalniri sau suete. Dialogul cu acesti nativi va fi unul limitat la strictul necesar.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, Capricornii vor trece prin momente mai mult sau mai putin dificile, in functie de varsta si raspunderile sau misiunile ce le revin fata de ei, de familia lor sau care le incumba prin functie si profesie.
Este de retinut ca, pe 25 noiembrie, se va construi un Careu in T, cu varful de scurgere pe semnul lor zodiacal, in care, Pluton si Venus, in conjunctie la 15º Capricorn, vor face o dubla cuadratura, la grad perfect, cu Jupiter in conjunctie cu Luna, din casa a X-a, de unde si intensitatea acestei rezonante astrale.
Careul se va risipi a doua zi insa cuadratura principala, dintre Pluton si Jupiter, va ramane activa inca multe zile. Ea se va reface la sfarsitul lunii martie si apoi in perioada mai – iulie 2017. Tot in preajma zilei de 25 noiembrie, un gand nerostit, un plan ascuns, o manevra numai de ei stiuta, privitoare la avere se poate contura clar, in detaliu, pe fondul unei informatii de natura juridica (legislativa).

Varsator- Horoscop 19-25 noiembrie 2016

19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile parteneriale vor fi in prim-planul atentiei acestor nativi. Varsatorii nu se vor putea extrage din acest context furtunos, plin de surprize. Ei insisi vor avea idei si solutii dintre cele mai putin obisnuite, puse in aplicare pentru a-si surprinde adversarul (daca va fi vorba de negocieri) sau pentru a-l intimida si destabiliza, daca va fi un colaborator ori un partener de viata.
Uneori, el va recurge la solutii dramatice: se va preface, va juca teatru, va exagera, va dramatiza pentru a indrepta conflictul pe directia dorita de el sau pentru a-l trimite in derizoriu. Totusi, nu este de minimalizat pericolul care mocneste in spatele unor dispute ce se pot declansa in aceasta perioada. Ele ar putea fi

preambulul unor complicatii mai mari, in viitor.
Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa prietenilor si, de acolo, timp de o luna, le va deschide drumul spre cunostinte noi si utile lor. Varsatorii s-ar putea afla, in acest rastimp, in preajma unor persoane oficiale, care ii pot ajuta, dand curs unor dorinte sau unor nevoie urgente (de a li se face, de exemplu, dreptate, de a li se aproba o cerere ce vizeaza o chestiune vitala. Dialogurile cu aceia vor fi scurte si eficiente. Perioada trebuie speculata, pentru ca, aceasta sansa nu se va repeta curand.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, confuzie si asteptare in legatura cu o chestiune baneasca ce nu se rezolva. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se pun probleme de constiinta acute.
Unii Varsatori pot trece prin crize provocate de optiuni si decizii dificile pentru ca le pun la incercare principiile lor morale, profesionale, nationale, religioase, etc. Nativii trebuie sa tina cont de faptul ca aceasta criza are motivatii ascunse pe care nu le cunosc in totalitate, nu le descifreaza sau nici nu le banuiesc.

Pesti -Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, va fi solicitata axa celor doua case ale sanatatii. Cei mai vizati vor fi cei care au deja afectiuni cardio-vasculare instalate, care au sensibilitati la nivelul circulatiei arteriale sau venoase deficitare.
Starea psihica va fi una precara prin frecventele stari de nervozitate si emotivitate crescuta care ii vor impiedica sa-si vada de viata si de munca, in mod normal. Odihna si cumpatarea, autocontrolul si „lectia indiferentei” fata de fleacuri, sunt o solutie; nu singura dar ea, alaturi de medicatie, le poate permite sa depaseasca momentul dificil.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a X-a a cerului lor astral, dandu-le, pentru o luna, posibilitatea sa faca modificari esentiale in cariera lor. Unii pot face progrese in sensul afirmarii profesionale, altii pot fi numiti, alesi sau desemnati in organisme reprezentative. Este un moment bun

pentru refacere de imagine.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, unii Pesti pot analiza o ofera de colaborare, pot lua in calcul participarea la o activitate ce presupune integrarea lor intr-un colectiv de lucru. Nu vor avea mare tragere de inima pentru respectiva propunere dar, ea va trebui coroborata cu deschiderea astrala care se contureaza, acum, pe casa a X-a. Astfel, acceptand oferta, ei ar putea sa deschida calea altor activitati, mai utile, mai profitabile, mai reprezentative, in viitor.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, nativii se pot zbuciuma in cautarea unei solutii pentru a face rost de bani. Apelul la unul sau la mai multi prieteni poate fi o solutie modesta, de moment, dar nu o rezolvare a problemelor in totalitate, asa incat, dificultatile materiale pot ramane valabile, cu suisuri si coborasuri, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Berbec-Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, motive de entuziasm. Cei tineri se vor arata gata sa se distreze, sa chefuiasca, sa se relaxeze, sa faca sport. Cei maturi vor fi avantajati daca lucreaza intr-un domeniu al creatiei, al inspiratiei artistice.
Secvential, unii se pot avanta in jocuri de noroc sau in speculatii; daca, pentru o clipa, norocul le va surade, este bine sa se limiteze la ceea ce au castigat in acel moment si sa nu insiste, fortand norocul. Cei care intentioneaza sa plece din tara pentru mai mult timp pot primi avize favorabile, se pot prezenta la interviuri, pot participa la vizionari si preselectii, contextul astral favorabil mai ales din 21 noiembrie seara, cand Soarele va intra in casa relatiilor cu strainatatea.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Berbecii vor avea preocupari legate de activitatea curenta, profesionala care vor impune nevoia de a se conforma unor directii de actiune, interese sau prioritati cu care ei nu sunt de acord.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, aspecte ciudate, legate de o chestiune juridica: opozitii ale unor persoane oficiale sau institutii fata de o cerere, pretentie sau demers legal. Se vor observa contradictii si ostilitati care vizeaza imaginea, functia, autoritatea profesionala.
Pe 25 noiembrie, dubla Cuadratura, la grad perfect (15º), alcatuita din perechile: Jupiter Conjunctie Luna si Venus Conjunctie Pluton, pe directia Balanta/Capricorn, respectiv casele VII/X, va consolida o stare proasta de lucruri sau va perpetua un conflict in justitie.
Pentru cei care au sau au avut demnitati publice, aceasta perioada delicata, riscanta sau conflictuala se va repeta, de la caz la caz, fie la sfarsitul lunii martie 2017, fie de la sfarsitul lunii mai pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Taur – Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, se anunta o perioada plina de pericole, tensiuni, conflicte deschise pe mai multe planuri existentiale: cel personal, cel familial, cel partenerial, de afaceri si procesual si cel privitor la cariera.
Teoretic, conflictele pot izbucni oricand, plecand de la un fapt de viata marunt si antrenand sectoare importante de activitate si amplificandu-se spectaculos, de la o ora la alta, prin mecanismul pe care il declanseaza. Nota obisnuita este de surpriza, de bruschete.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, nativii vor face tentative de stabilizare afectiva, evitand sa se implice in chestiuni sufletesti al caror efect emotional ii pot destabiliza. Persoanele care nu se vor confrunta cu acest tumult vor avea ragazul sa mediteze asupra unor proiecte profesionale, pot avansa, incet dar sigur, pe calea unei limpeziri interioare: la capatul acestor zile de analiza, vor sti ce vor, ce pot si cum trebuie sa procedeze.
De la sfarsitul zilei de 21 noiembrie, Soarele va tranzita casa a VIII-a a bunurilor materiale si beneficiilor rezultate din acte caritabile si generoase ori sprijin de la institutiile statului (burse, stipendii, inlesniri de plata, ajutoare, etc.). Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, problemele legate de locul de munca se vor rezolva greu sau vor dura, cu atenuari si reveniri in forta, pana la sfarsitul lunii iulie 2017.
Atentie sporita in jurul datei de 25 noiembrie cu privire la o oferta de munca ce presupune stramutarea in alt oras sau in alta tara ori schimbarea radicala a modului de viata. A se evita un raspuns grabit; acceptarea trebuie facuta dupa o cercetare atenta ce necesita timp. Nota generala a saptamanii este data de nelinistea interioara care poate imbraca forme diferite in functie de varsta si tablou clinic general; a nu se intra in panica.

Gemeni – Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, dialogurile nu vor fi un factor de liniste sau posibilitatea rezolvarii unei cauze curente. Gemenii vor fi imperativi, orgoliosi, radicali. Cele mai riscante comportamente, pe fondul si asa incarcat de numeroase motive de nemultumire, vor fi cele manifestate la locul de munca. In timpul unor deplasari curente sau calatorii de scurta durata se pot produce incidente bizare.
Componenta casnicie/afaceri sau eventualele implicatii juridice pot contribui la starea de nesiguranta si, uneori, chiar de spaima, legata de felul in care ar putea evolua lucrurile. Examenele vor avea un grad de risc sporit, provenind din slabiciunile de moment ale nativilor care nu se vor putea concentra, vor dori sa

faca pe interesantii, pe originalii dar, toate artificiile menite sa lase comisia de examinare cu „gura cascata”, ar putea avea un efect contrar.
De aceea, e nevoie de modestie, masura, decenta si autocontrol. Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, blocaj interior generat de incapacitatea de a judeca corect, pe fondul unor tulburari afective de data recenta.
In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in Sagetator, respectiv in casa a VII-a, unde va instala o nota justitiara sau va introduce o componenta juridica multor fapte de viata. Astfel, pe fondul unui conflict mai vechi, se poate ajunge la proces, initiat de ei sau de catre adversari. Relatiile parteneriale, in ansamblul lor, pot deveni periculos de instabile si de „inflamate”.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, lipsa banilor ar putea provoca adevarate crize in relatiile cu copiii, cu persoana iubita sau cu prietenii, nativii incercand sa identifice sursa unor nereguli sau calea de urmat pentru a pune capat pagubelor si neregulilor materiale.
Nota generala a saptamanii o vor da planetele din casa a VII-a (Soare, Mercur si Saturn) care vor trimite Cuadraturi la casa a X-a si a IV-a, si opozitii severe catre casa I a personalitatii lor, motiv astral pentru indoieli, temeri, inhibitii, reactii imprevizibile care mascheaza teama de necunoscut sau nesiguranta de sine. Uneori, cei care si-au facut planuri de „marire”, de ascensiune sociala rapida sau spectaculoasa, si-ar putea vedea visurile spulberate.

Rac- Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, evolutie nefavorabila, provocata de banii pe care ar trebui sa-i primeasca nativii, ca retributie, sau de felul in care evolueaza o intelegere cu privire la un posibil transfer de bunuri (donatie, mostenire).
Ar putea aparea o clauza surpriza, ce va schimba datele problemei, ar putea interveni interdictiile legate de textul unei prevederi legale sau evenimentele vor lua o turnura brusca, ce va reaseza prioritatile si interesele. Daca va fi vorba de un transfer de bunuri si una din partile implicate vor fi copiii, care vor ridica pretentii, sau un fost/fosta iubit care face sicane, atunci situatia ar putea lua o intorsatura complicata prin stricarea relatiilor personale.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a VI-a a muncii si va dinamiza (sau dinamita?!) un conflict preexistent sau va conduce la masuri juridice ce vor lovi in interesele banesti ale angajatilor (v. mai sus) sau chiar in statutul intreprinderii. In planul sanatatii, Soarele va da un plus de energie si vigoare tuturor nativilor dar va solicita, mai mult ca in alte dati, fiziologia ficatului, functiile hepatice, circulatia arteriala si venoasa la nivelul membrelor inferioare.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, ganduri incurcate si pierdere de timp in dialoguri inutile. Din seara zilei de 23 noiembrie, pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, imposibilitatea finalizarii unor tranzactii, negocieri anevoioase, atitudine ostila a unor parteneri fata de ideile, solutiile sau deciziile nativilor (mai ales in afaceri).
Anchetele si procesele se vor bloca intr-o directie ce nu va fi depasita decat la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, dupa ce va fi scos la lumina aspecte neplacute. Nota generala a saptamanii viitoare o vor da cele sapte cuadraturi si opozitia dintre planetele aflate in tranzit pe directia Balanta/Capricorn/Berbec

Leu- Horoscop 19-25 noiembrie 2016

19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, perioada in care Leii vor fi solicitati intens. Ei vor trebui sa fie activi, sa raspunda tuturor situatiilor care le reclama prezenta sau initiativa. Doar ca, de multe ori, implicarea lor ar putea fi provocata de neplacerea cu care se confrunta un membru apropiat din familie, de o avarie in gospodarie.
Mai complicat vor sta lucrurile daca vor fi implicati in conflictele conjugale. Acestea se pot declansa brusc si-i vor face pe Lei sa-si iasa din sarite. Furia lor poate atinge cote mari. Practic, intr-o astfel de ipostaza, nici nu se va putea discuta cu ei. Ipostaza este valabila si in cazul conflictelor intre asociati. „Lovituri de teatru”, in contextul desfasurarii unor procese, provocate de catre Lei care prefera sa „arunce totul in aer” pentru a limpezi o situatie confuza, tulbure, in dezavantajul lor.

Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a V-a si, de acolo, va da impulsuri puternice care ii vor impinge pe nativi spre excese: petreceri fara noima, cufundarea in alcool, implicarea in jocuri periculoase si pariuri riscante, placerea de a se „juca cu focul”, spirit de aventura cultivat, uneori, fara scrupule sau fara mila, fata de cei apropiati, care sufera din cauza lor.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, preocupari banesti: momente cand dorintele lor vor fi marcate de vanitate, ceea ce ii va impinge la cheltuieli nesabuite doar pentru a-i uimi sau umili pe cei din jur. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, se va contura o etapa a dialogurilor stupide, a neintelegerii corecte a unui mesaj sau al receptarii adecvate a unei informatii; rastalmaciri.

Fecioara – Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, impactul astral al etapei se va reflecta in starea de sanatate, atat fizica cat si psihica. Un rol important il vor avea varsta si tabloul clinic general dar, cele mai afectate, vor fi: aparatul cardio-vascular, vederea, fiziologia coloanei vertebrale. Sunt posibile crize de nervi, stari de agitatie care se vor instala brusc dar care vor trece repede.
Riscul provine de la intensitatea cu care se vor manifesta aceste tulburari organice. O serie de stari de

spirit (insomnie, nervozitate) se pot observa si la cei tineri sau chiar la copii. La cei maturi, o alta cauza ar putea fi reactia organismului lor in fata evenimentelor care se produc la locul de munca si care exercita o impresie puternica asupra lor: conflicte, masuri administrative, reorganizari, accidente de munca, evenimente externe care vizeaza institutia in care lucreaza.
In seara zilei de 21 noiembrie, Soarele va intra in casa a IV-a, unde va genera o dinamica legata de nevoia de a instaura relatii corecte, bazate de principii morale sanatoase. Tranzitul va mai permite unor Fecioare sa actioneze rapid si eficient pentru a intra in legalitate si a intocmi actele de proprietate asupra unei/unor case, terenuri, bunuri de familie mostenite sau tranzactionate in urma unui partaj.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, atentie la detalii. Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, efort pentru a reglementa o situatie baneasca precara sau de a gasi solutii pentru efectuarea unei plati in regim de urgenta sau intr-un cuantum ce depaseste puterile lor financiare.
Grija mare la felul in care se administreaza aceasta criza financiara personala pentru ca efectele ei se vor resimti la sfarsitul lunii martie a anului viitor sau intre mai – iulie 2017, cand, nu va fi exclusa o reeditare a acestei ipostaze, mai ales daca, solutia prezenta inseamna doar amanarea respectivei plati.

Balanta -Horoscop 19-25 noiembrie 2016

19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, relatiile cu cei apropiati ar putea intra in criza. Conflictele se pot isca din senin dar, in egala masura, ele s-ar putea deteriora pe fondul unor evenimente care ar cadea „ca un trasnet” asupra unuia sau altuia dintre prieteni. Si despartirile intre iubiti ar putea surveni din senin ori pot lua forma unor parasiri bruste, aparent nemotivate, fara explicatii si chiar fara certuri.
Din 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa a III-a si le va permite efectuarea unor drumuri in strainatate de scurta durata; contextul astral va fi favorabil, de acum in colo, pentru o luna, tuturor deplasarilor si schimburilor de idei, informatii si corespondenta intre nativi si cei aflati departe de tara.

Contextul va mai fi favorabil celor care studiaza limbi straine sau care vor sustine examene unde conditia esentiala va fi cunoasterea uneia sau mai multor limbi straine. Vor fi, de asemeni, favorizate toate discutiile bazate pe sinceritate, onestitate sau recurs la textul legii, ca o baza a rezolvarii unei neintelegeri si a netezirii drumului spre o colaborare corecta.
Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, Balantele vor fi plictisite, nu vor avea chef de munca; oboseala va fi resimtita mai acut, stresul mai intens iar framantarile interioare le vor face meditative si tacute.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, situatia se modifica pe fondul activarii unui aspect astral complex dur (doua perechi de planete, dintre care doua, chiar pe semnul lor zodiacal natal) in cuadratura, la grad perfect.
Chiar daca Luna si Venus vor depasi repede aceasta etapa, Jupiter, in Balanta, va face Cuadratura, la 15º, cu Pluton, inca o bucata de timp, ipostaza astrala pe care o va reedita apoi, in doua randuri, pana la epuizarea consecintelor, in 2017.

Scorpion – Horoscop 19-25 noiembrie 2016

Intre 19 si 21 noiembrie, pana la ora 11:34′, momente extrem de solicitante pentru cariera si raspunderea prin functie, profesie sau renume pentru Scorpioni. Acestia vor fi pusi la incercare de caruselul evenimentelor, mai precis a necazurilor si incurcaturilor mai vechi sau de data recenta care, deseori, pot implica unul sau mai multi membri de familie ori se pot indrepta spre bunurile personale si/sau averea familiei in chip brusc, pe „nepusa-masa”.
Pe 21 noiembrie seara, Soarele va intra in casa banilor si, de aici, va patrona o serie de gesturi care au ca motivatie intrarea in normalitate. Teoretic, este vorba de intrarea in legalitate sau de intreprinderi corecte, legale.

Din 21 noiembrie dimineata pana pe 23 noiembrie, ora 21:42′, relatiile cu prietenii vor fi confuze, ambigui. Uneori, banii pot complica natura acestor relatii. De aceea, tocmai pentru a nu intra in situatii neplacute (fie paguba, fie stricarea prieteniei insesi), este indicat sa nu se faca, pentru o vreme, tranzactii cu cei apropiati.
Din seara zilei de 23 noiembrie pana la sfarsitul zilei de 25 noiembrie, universul celor nestiute sau acoperite cu un val de incertitudine vor controla, uneori intr-o mare masura, spiritul si psihicul nativilor. Acestia pot „intra la idei”, se pot simti tulburati in linistea lor interioara, ori de cate ori vor aborda chestiuni pe care nu le cunosc intru totul si despre care au doar vagi banuieli sau ale caror consecinte nu le cunosc.
Discutiile care ar putea lamuri aceste situatii tulburi nu se pot realiza in aceasta perioada si nici in zilele urmatoare, dupa cum, in totalitate, ceea ce se ridica azi ca un mare semn de mirare si/sau intrebare se vor dezvalui fie in martie, fie in mai – iulie 2017. Pentru unii nativi, pot functiona manevre care sa blocheze un demers legat de o stare de lucruri la locul de munca. Pentru moment.

Sursa: http://www.horoscop-urania.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.