Horoscop saptamanal. Horoscopul saptamanii 11 – 17 mai 2019- previziuni astrale pentru toate zodiile. Afla ce iti prezic astrele pentru saptamana urmatoare!

Horoscop Berbec pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, bună dispoziţie şi entuziasm, energie canalizată pe activităţi care fac plăcere, destind sau le permit nativilor să se afirme în domenii de viaţă şi activitate care compensează activitatea lor curentă, profesională. Dorinţă de afirmare în plan creativ, artistic, sportiv, ludic. Afectivitate intensă. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, obligaţii de serviciu care necesită atenţie, răbdare, muncă asiduă.

Discrete stări organice: oboseală, plictiseală, tulburări hepatice sau digestive. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, trecătoare chestiuni parteneriale, care pun problema unei împăcări, a atenuării disputelor, a temperării reacţiilor în cazul unor provocări.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi până pe 9 iunie va crea situaţii favorabile celor născuţi în Berbec să câştige bani sau să găsească soluţii financiare avantajoase şi, mai ales, stabile. Nota generală a acestor avantaje materiale pare să fie legată, în principal, de salarizare, de plata unei activităţi derulate în varii ipostaze de către nativi (angajare, colaborări, preocupări alternative la regimul stabil de muncă, ocazii, oferte).

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi până pe 2 iulie a. c. va tranzita sectorul casei, al familiei, al patrimoniului, introducând o notă dinamică, dar, totodată, va sublinia şi nevoia ca Berbecii să reziste în faţa unor necazuri sau presiuni şi să îngrijească de conservarea bunurilor şi a relaţiilor de familie.

Din 17 mai, după ora 0.26, solicitare intensă a axei celor două case ale banilor şi bunurilor materiale, context care va evidenţia nevoia unei strategii de obţinere a lor. Cei maturi sau care se îndreaptă spre sfârşitul carierei vor începe să se confrunte cu situaţii speciale, în planul menţinerii puterii şi al stabilităţii în derularea unor funcţii şi atribuţii publice.

Horoscop  Taur pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Săptămână intensă cu o viguroasă susţinere astrală pentru trup şi suflet. între 11 şi 12 mai după-amiaza, atitudine fermă în legătură cu treburile familiale, atât cele concrete, practice, cât şi în planul relaţiilor dintre nativi şi părinţi. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, echilibru afectiv, detaşare sau evitare a stărilor sufleteşti costisitoare. Concentrare pe chestiunile de conştiinţă, de mentalitate sau pe analiza lucidă a opţiunilor mai vechi, care nu mai sunt în concordanţă acum cu realitatea pe care o trăiesc. Nevoia de consolidare interioară, efort de luciditate şi metodă. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, relaţii ambigui la locul de muncă.

Stare de spirit fluctuantă în funcţie de provocările cotidiene. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi va începe să tranziteze casa I a personalităţii acestor native, care vor avea de partea lor, până pe 9 iunie a. c., Micul Benefic în principalul sector astral al cerului lor de naştere. Pe 16 mai, Marte îşi va începe tranzitul prin zodia Racului. Până pe 2 iulie a.c., Marte îşi va pune amprenta pe sectorul comunicării (învăţare, dialoguri, studii, deplasări, relaţii cu fraţii şi cunoscuţii ocazionali) şi va introduce un factor util de acumulare a informaţiilor, dar, totodată, va pune într-o ecuaţie dificilă multe idei, convingeri, idealuri şi determinări personale vechi de paisprezece sau chiar de douăzecişiopt treizeci de ani, ceea ce i-ar putea conduce spre o criză de conştiinţă şi ia decizii majore.

Din 17 mai, după ora 0.26, relaţii parteneriale stinghere, dificile, marcate de neîncredere sau de ostilitatea celor alături de care trăiesc sau cu care desfăşoară activităţi comune. Posibilă tendinţă de păcălire a nativilor, dar şi posibilă surpriză, încercare sau provocare, în preajma zilei de 17 mai, de care Taurii trebuie să ţină cont şi pe care trebuie să o evalueze corect.

Horoscop Gemeni pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, reacţii autoritare în contextul unor activităţi ce presupun contacte umane, relaţii publice, dialoguri oficiale (şedinţe, sesiuni de comunicări) în cadrul cărora Gemenii vor să se afirme sau pot să influenţeze cursul evenimentelor prin punctul de vedere susţinut şi argumentele invocate.

Intre 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, obligaţia de a fi prezenţi în viaţa de familie sau de a rezolva chestiuni curente în casă şi gospodărie; eficienţă şi pragmatism. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, Gemenii vor dori să se relaxeze prin abordarea unor activităţi care să le facă plăcere, să le dea satisfacţii culturale sau artistice ori să le permită să schimbe atmosfera prin glume, destindere, veselie şi abandon al preocupărilor obositoare sau antipatice. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Tauruiui.

Transitul Micului Benefic prin sectorul casei XIl-a, până pe 9 iunie a.c., le va permite nativilor să-şi recupereze forţele fizice risipite din cauza stresului sau a suferinţelor organice anterioare. Acest tranzit le va permite să atragă norocul de partea lor într-un chip subtil, mai puţin obişnuit.

Pentru unele persoane se poate pune problema unor izbucniri existenţiale (revolte, revelaţii, decizii) cu profundă motivaţie karmică. întreaga săptămână, şansa de a obţine informaţii pe căi “discrete”. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi va rămâne în sectorul banilor obţinuţi din muncă proprie până spre 2 iulie a.c. Acest tranzit îi va face pe Gemeni mai chibzuiţi şi mai tenace ori de câte ori se va pune problema unui venit. Odată risipită opoziţia Marte/Jupiter din săptămânile anterioare, nativii vor sesiza relaxarea relaţiilor parteneriale. Din 17 mai, după ora 0.26, posibile îngrijorări trecătoare sau nemulţumiri legate de activitatea curentă la locul de muncă.

Horoscop  Rac pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, unele persoane pot lua decizii din orgoliu, din mândrie sau din vanitate, cu privire la cuantumul salariului sau la onorariul pretins pentru a fi corespunzător valorii lor profesionale. Intre 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, nativii nu vor fi dispuşi să-şi piardă timpul cu discuţii gratuite, iar în cazul schimburilor de idei şi opinii, necesare desfăşurării activităţilor publice sau profesionale, Fecioarele vor fi atente, supravegheate şi responsabile pentru fiecare cuvânt rostit din grijă pentru imaginea lor, dar şi din respect faţă de orizontul de aşteptare al celor care îi receptează.

Posibile deplasări cu scop precis, efectuate cu intenţia de a “pune lucrurile în ordine”. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, stare de spirit afectată de considerente personale, familiale, casnice, parteneriale, procesuale, socio-profesionale sau de imagine. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului şi le va oferi celor născuţi în zodia Racului posibilitatea să primească, în următoarele trei săptămâni, ajutorul prietenilor pe multiple planuri. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului.

Astrologii nu consideră acest tranzit unul favorabil dezvoltării în plan personal, pentru că slăbeşte voinţa, instalează entuziasmul şi înflăcărarea pentru a împinge apoi nativul spre delăsare şi dezinteres, accentuând, până la aroganţă, mândria şi permiţând nedreptăţile. Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a.c., este însă unui special, pentru că este vorba de prima opoziţie Marte/Saturn, pe direcţia Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 -16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viaţă personală şi partenerială declanşate în acea perioadă sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 0.26, amărăciune sau dezamăgire la locul de muncă.

Horoscop Urania Leu pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, Luna va tranzita zodia Leului şi le va da nativilor influxuri utile sectorului casei I: energie, voinţă, ambiţie, forţă fizică şi, mai ales, psihică. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, nevoia de a administra cu grijă banii obţinuţi din salarii şi, mai ales, de a interveni, în chip avantajos lor, în derularea unor contracte.

Uneori, această situaţie s-ar putea manifesta fără ca Leii să fi făcut un demers anume în această privinţă, ea fiind rezultatul unor condiţii exterioare, imperios necesare, cărora ei trebuie să le dea curs. E de reţinut că presiunea care s-ar putea exercita asupra lor cu privire la acceptarea noilor condiţii va fi cu atât mai intensă şi mai deranjantă, cu cât Marte (care va intra pe 16 mai în zodia Racului) se va apropia de opoziţia cu Saturn şi Nodul Sud (care va avea loc ia jumătatea lunii iunie) în tranzit prin casa a Vl-a.

între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, tentative de a negocia, de a atenua nişte asperităţi relaţionale, de a compensa nişte relaţii oficiale prin amabilitate şi diplomaţie. Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului şi va marca, până pe 9 iunie a.c., în chip favorabil, sectorul înălţării în rang, al funcţiei, ai puterii, al imaginii publice.

Din 17 mai, după ora 0.26, îngrijorări familiale şi domestice. Scorpionii vor simţi tot mai puternic dorinţa de a se afirma, de a se fixa într-un proiect socio-profesional şi de a onora provocările existenţiale ori de a face o breşă în hăţişul de blocaje care funcţionează de ceva vreme. Sfârşitul săptămânii introduce o notă accentuată de oboseală sau de limitare fizică, fiziologică, în timp ce în planul vieţii publice sau al exercitării meseriei, ei pot primi oferte şi soluţii demne de interes, oneste şi stabile, dar care, pentru a fi onorate, vor necesita mult efort: un fel de “a se înhăma la greu”.

 

Horoscop  Fecioara pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, moment mai puţin semnificativ. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, Luna va traversa semnul Fecioarei, dându-le nativilor care aparţin acestui semn zodiacal un spor de echilibru, de stabilitate psihică şi fizică, disponibilitatea de a verifica, de a controla şi a se concentra pe detalii în diferitele sectoare de viaţă şi activitate. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, preocupări, nu toate concretizate, privitoare la nevoia de a găsi soluţii financiare alternative veniturilor rezultate din salariu.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi va contribui la abordarea pragmatică şi inspirată a capacităţii lor de muncă şi evoluţie profesională, nativii arătându-se dispuşi să progreseze prin învăţare metodică, practică riguroasă şi meticuloasă. Nota generală este de temeinicie şi de consolidare pe termen lung. Uneori însă, mai ales în cazul celor care sunt deja afirmaţi într-o direcţie de activitate, Fecioarele pot avea o şansă nebănuită.

O astfel de situaţie s-ar putea petrece în preajma zilei de 17 mai. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi va tranzita sectorul relaţiilor de prietenie până pe 2 iulie a.c.

Contextul introduce rezerve şi atitudini mai crispate timp de două-trei săptămâni de acum încolo, dar devine mai conflictual şi mai strident între 13 Iunie – 2 iulie a.c., pe fondul unei viguroase opoziţii cu planeta Saturn şi cu Nodul Sud al Lunii. De asemenea, noul context astral va implica şi relaţiile afective care vor trece prin stări de spirit şi comportamente extreme: înflăcărare, entuziasm, urmate de dezamăgire, dezinteres, uneori chiar de repulsie faţă de o persoană sau de revoltă faţă de o situaţie trăită. Din 17 mai, după ora 0.26, atitudine bănuitoare, de neîncredere faţă de ceea ce aud (ştiri, informaţii, relatări).

Horoscop Balanta pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, posibile întâlniri importante. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, tranzitele acestui moment vor induce moderaţie în activitate (menajare), prudenţă în abordarea unor activităţi ce solicită sistemul osos, muscular, vascular, evitarea stresului, restricţii alimentare. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai,

Luna va străbate semnul Balanţei şi le va insufla nativilor care aparţin acestei zodii o stare mai relaxată. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi va începe să tranziteze, până pe 9 iunie a.c., sectorul banilor, al bunurilor şi al serviciilor obţinute din relaţia lor cu oameni şi instituţii care pot să-i ajute, în preajma zilei de 17 mai, surpriză plăcută sau eveniment neaşteptat care schimbă datele unei probleme financiare (se deblochează nişte bani, se obţine foarte repede aprobarea necesară, se găseşte “omul potrivit”), întregul sector amintit este susţinut de patru planete care introduc nuanţe şi influxuri diferite ce permit evoluţia favorabilă a evenimentelor, întâlnirile necesare, dialogurile utile, rezoluţiile convenabile.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi se va plasa, până pe 2 iulie a.c., în sectorul funcţiei, al rangului, al puterii, al imaginii publice şi al succesului social sau profesional, dându-le nativilor, în primele trei săptămâni, dorinţa de a se lupta pentru statutul şi afirmarea lor.

După 15 mai, tranzitul acestei planete va fi complicat de opoziţia pe care i-o va face Saturn, care va avea, pentru cei care au aproximativ cincizeci şi nouă – şaizeci de ani, o semnificaţie aparte, prin reeditarea opoziţiei Marte/Saturn, pe axa Rac/Capricorn, care a mai avut loc în primăvara anului 1989 şi care va patrona deciziile şi situaţiile cu reverberaţii majore asupra existenţei lor profesionale, a statutului public şi de imagine. Din 17 mai, după ora 0.26, griji financiare.

Horoscop  Scorpion pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, moment al orgoliului sau al mândriei satisfăcute de un succes. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai,întâlniri cu scop precis, cu persoane alături de care desfăşoară activităţi extraprofesionale, de compensare sau de delectare.

Uneori, nativii vor cultiva “relaţiile necesare” fără a pune în joc ataşamentele sau simpatia. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, etapă destinsă, eliberată de preocupări şi stres, dornică de evadare; discrete recuperări şi reechilibrări organice. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi va introduce o binefăcătoare notă de stabilitate în reacţii şi comportament, premisă necesară înţelegerilor parteneriale de orice fel şi semnării unor contracte.

Moment al pragmatismului şi al lucidităţii, care le va permite nativilor evaluări şi decizii corecte. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi se va instala, până pe 2 iulie a.c., în tranzit prin casa a IX-a, cea care priveşte conştiinţa superioară, crezurile, idealurile, opţiunile majore de viaţă, profesia şi erudiţia. în primele trei săptămâni, Scorpionii vor fi entuziasmaţi, simţindu-se în stare să-şi asume multe sarcini şi premise majore.

Unele dintre ele pot reprezenta un ideal mai vechi, care acum pare posibil de pus în aplicare, dar, de la jumătatea lunii iunie, situaţia se va complica, uneori dramatic, obstacolele ivite la tot pasul destabilizându-l pe nativ, care va avea din nou tendinţa să-şi abandoneze proiectele. Din 17 mai, după ora 0.26, Luna va începe să tranziteze zodia Scorpionului, ceea ce va fi un punct forte pentru aceşti nativi, care vor experimenta beneficiile unui Trigon regal pe semn de Apă ce le va alimenta cu energia subtilă necesară multe sectoare de viaţă şi activitate, sporindu-le, totodată, intuiţia, forţa telepatică, capacitatea de a-i influenţa şi a-i impresiona pe cei din jur.

Horoscop  Sagetator pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, idei şi planuri de “mărire”, de succes, de împlinire profesională. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, etapă judicioasă, în care sarcinile profesionale vor fi corect duse la îndeplinire. Obiectivitate în atitudinea manifestată faţă de colaboratori. între 14 mai, după ora şi începutul zilei de 17 mai, Săgetătorii vor avea chef să-şi piardă tim pul cu unii prieteni: moment al individualismului sau al dorinţei nativilor de a se distra pe cont propriu, fără să fie nevoiţi să ţină cont de intenţiile unor grupuri şi coterii apropiate lor.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor astral bun, chiar foarte bun, dacă ne referim ia sectorul sănătăţii, pe care îl va tranzita până pe 9 iunie a.c. Astfel, anticipăm că Săgetătorii vor avea posibilitatea să se refacă repede după o afecţiune, un accident, o intervenţie chirurgicală. Nota generală a viitoarelor săptămâni va fi de stabilitate şi rezistenţă organică. Posibilă surpriză şi eveniment neaşteptat la locul de muncă ori în legătură cu activitatea profesională care deschide o perspectivă nouă pentru afirmarea nativilor chiar dacă ea nu va fi dublată neapărat şi de un câştig material.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi îşi va exercita influenţa asupra sectorului banilor, bunurilor şi serviciilor înlesnite de persoane particulare sau de instituţii în beneficiul nativilor. Nota generală este de efort, pentru a se debloca nişte bani sau a se crea conjunctura favorabilă unei lămuriri patrimoniale, doar că, atenţie, din 13 iunie a.c, tranzitul nu va mai fi unul prietenos, ci, dimpotrivă, unul care va amplifica ostilităţile, limitele şi blocajele. Din 17 mai, după ora 0.26, univers tulburat de amintiri neplăcute, stări de spirit marcate de revoltă, mânie şi, implicit, de dorinţa de revanşă.

Horoscop  Capricorn pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, mici victorii în plan material, obţinute prin capacitatea nativilor de a-şi impune punctul de vedere. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, răstimp al obiectivităţii şi al gândirii practice, aplicate, fără subiectivism, care le va permite Capricornilor să înţeleagă corect o premisă şi să aleagă cea mai dreaptă, eficientă ori puţin costisitoare soluţie de viaţă. Preocupare pentru buna administrare a propriei lor persoane. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, constrângeri indirecte care provin de ia celelalte trei sectoare ale Crucii Cardinale, care se realizează în acest răstimp şi care pun în prim-planul atenţiei lor câte o urgenţă şi câte o încurcătură, în fiecare dintre ele.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi va crea premisele multor satisfacţii în plan sentimental, dar şi în ipostaza inspiraţiei şi forţei creative a persoanelor active în domeniul artistic. Uriaşă rezistenţă fizică şi ambiţie în cazul celor care practică sportul de performanţă. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului. Astrologii nu consideră acest tranzit favorabil dezvoltării în plan personal, pentru că slăbeşte voinţa, instalează entuziasmul şi înflăcărarea pentru a-l împinge, apoi, pe nativ în delăsare şi dezinteres, accentuând, până la aroganţă, mândria şi permiţând nedreptăţile.

Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a.c., este însă unul special, pentru că este vorba de prima opoziţie Marte/Saturn, pe direcţia Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 – 16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viaţă personală şi partenerială declanşate în acea perioadă sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 0.26, încăpăţânare şi inflexibilitate atât în relaţiile dezamăgitoare sau nesigure în an sentimental sau doar amical.

Horoscop Varsator pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, (mici) orgolii în contextul unor relaţii parteneriale, dialoguri şi negocieri. între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, efort de a administra cât mai bine, mai eficient şi mai prudent o sumă sau efort de a valorifica, cât mai înţelept, un bun patrimonial. între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, gânduri care vin şi trec, instabilitate (volatilitate) mentală şi intelectuală, atenţie captată de aspectele “soft” ale vieţii şi de activităţile curente sau dorinţă de a evada din cotidian prin cufundare în preocupări care să-l “poarte” pe nativ pe aripile imaginaţiei,fanteziei, visării şi ale complicităţilor senzoriale.

Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi se va afla într-o postură clasică şi, prin asta, profitabilă şi stabilă. Venus, Guvernatoarea zodiei Taur, care controlează “pământul de sub picioare”, la propriu şi la figurat, le va da Vărsătorilor, timp de trei săptămâni de acum încolo, o adevărată vocaţie a spiritului domestic, dar şi al dorinţei de integrare în natură, ceea ce lor, care sunt naturi dominate de mental, le va permite o necesară şi sănătoasă recuplare cu forţele naturii.

Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi va începe să tranziteze sectorul muncii, dar, deopotrivă, şi al sănătăţii. Unele afecţiuni, care au evoluat până acum “în surdină”, pot căpăta forme acute sau pot apărea acum, pentru prima dată în viaţa acestor persoane, pe fond de stres. Din 13 iunie, până pe 2 iulie a.c., acest tranzit se va încărca cu semnificaţiile opoziţiei pe care Marte o va face cu Saturn, retrograd, în tranzit prin sectorul bolilor lungi şi cronice. Din 17 mai, după ora 0.26, radicalizare a relaţiilor publice, disconfort născut din sensul şi implicaţiile unor ipostaze publice care intră în contradicţie cu convingerile şi interesele nativilor.

Horoscop  Pesti pentru saptamana 11-17 Mai 2019

Intre 11 şi 12 mai după-amiaza, orgoliu profesional manifestat deschis sau nevoia de a face apel la valorile personale care îl definesc pe un nativ (vocaţie, experienţă, seriozitate, originalitate), între 12 mai, după ora 19.22, şi seara zilei de 14 mai, posibilitate de a aborda corect, deschis, firesc şi pragmatic orice subiect, între 14 mai, după ora 21.51, şi începutul zilei de 17 mai, tendinţa de a uita, de a abandona, măcar pentru moment, preocupările materiale sau de a se detaşa de o cauză de care. până nu demult, erau legaţi afectiv, costisitor de mult.

Acum, vor să-şi recapete liniştea interioară şi independenţa faţă de factorii materiali sau financiari. Pe 15 mai, Venus va intra în zodia Taurului şi le va insufla nativilor un binefăcător bun-simţ şi o logică fermă. Capacitate bună de a învăţa, de a memoria, de a acumula experienţă practică. Stabilitate şi rezistenţă în faţa tendinţelor exterioare de a-i manipula, de a-i influenţa sau de a-i păcăli, pe nativi. Deplasări asociate cu un rezultat pozitiv, cu un succes sau cu o împrejurare fericită. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului şi îşi va începe tranzitul, până pe 2 iulie a.c.,în sectorul sentimentelor, al creativităţii şi al relaţiilor dintre părinţi şi copii.

Timp de două-trei săptămâni, el poate reprezenta un factor în plus de sensibilitate şi de efervescenţă creatoare necesar artiştilor şi interpreţilor, dar, după 13 iunie, el va stârni valuri de sentimente tulburi şi de percepţii deformate de subiectivism şi de slăbiciunile afective mai vechi. Din 17 mai, după ora 0.26, Luna se va plasam sectorul conştiinţei şi al preocupărilor superioare, realizând, cu planetele din zodia Peştilor şi cu cele din Rac, mai multe Trigoane regale. Dintre toate semnele de apă, Peştii vor fi singurii în stare să asimileze această combinaţie astrală puternică, complicată şi profund motivantă.

Sursa Urania 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here