horoscopVa prezentam horoscopul saptamanii 7 -13 mai. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

Horoscop Berbec pentru saptamana 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, cele patru planete care tranziteaza casa banilor (mai ales a celor proveniti din munca) ii preocupa. Pentru unii nativi, acest aspect se leaga de o serie de conditionari contractuale sau de ipostaze cu miza juridica (contestatii, litigii de munca) in care nativul este implicat direct sau la care participa intr-un cadru mai larg (revendicari colective). Poate din cauza complexitatii situatiei, poate din cauza nehotararii, ei vor oscila, se vor intreba ce sa faca si, pentru inca doua saptamani de acum incolo, nu vor avea o directie clara de actiune in aceasta privinta. In cazuri speciale, nu sunt excluse rezolvarile favorabile lor. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, comunicarea si, disponibilitatea lor catre schimbul de idei si opinii ori acumularea de cunostinte prin invatare si practica functioneaza bine. Sunt posibile scurte deplasari, excursii sau plimbari in scop recreativ. Mai complicate se arata a fi calatoriile ce privesc tarile straine sau pentru perioade mai lungi de timp. In acest sector, se pot inregistra amanari, enervari, disfunctii de moment, complicatii care apar in ultima clipa mai ales daca aceste ele sunt legate de desfasurarea unei activitati curente (deplasari in interes de serviciu). Intre 10 si 11 mai, Berbecii se vor confrunta cu ingrijorari legate de casa, familie, rost in societate, fapt obisnuit pentru ei. Intre 12 si 13 mai, se anunta o perioada mai inflacarata. Pe unii ii va mistui focul dragostei, pe altii ii vor chema placerile vietii. Sunt avantajati de acest tranzit cei care lucreaza in domenii cu profil artistic, unde pot face o impresie buna, se pot impune sau, macar, pot atrage atentia prin felul modern, de pionieri ai noului, pe care il cultiva. In aceasta perioada, orgoliul este trait la cote mari si ii poate impinge spre fronda, tendinta de intimidare, gesturi spectaculoase sau riscuri asumate in intentia de a face demonstratii de forta.

Horoscop Taur 7-13 MAI 2016

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, nativii din Taur vor trai sub influenta Lunii Noi produse in semnul lor zodiacal, la sfarsitul zilei de 6 mai, si a tranzitelor celor patru planete prin zodia lor, ceea ce le poate da un sentiment de siguranta, de energie, de stabilitate interioara dar si speranta unui inceput de drum. Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, discutiile despre bani se pot ridica la nivelul unor preocupari obsesive. Cu toate acestea, discutiile cu cei indreptatiti sa accepte o schimbare a salarizarii lor, nu sunt fructuoase ba, chiar, in ziua de 9 mai, acestea sunt total neindicate, ei riscand sa enerveze, prin pretentiile ridicate si sa

atraga antipatia asupra lor. In acelasi registru, se vor inscrie si demersurile legale sau initiativele in care vor angaja o institutie sau un reprezentant al legii. Intre 10 si 11 mai, vor fi putine sanse in dialogurile curente daca Taurii vor spera la un acord, la o intelegere. Cei care invata vor trece prin momente dificile; acestia nu vor avea nici chef si nici spor, vor fi neatenti, dispersandu-si atentia pe fleacuri. Anevoioase sau chiar impotriva vointei lor de moment pot fi si deplasarile curente. Intre 12 si 13 mai, posibile momente in care nativilor le va face placere sa faca pe sefii si pe autoritarii in relatiile de familie (aspect pe care l-au mai trait dar nu la aceasta intensitate). Unele persoane vor angaja discutii, vor face aluzii si comentarii abordand un subiect care poate avea ca miza un beneficiu material viitor, un castig provenind de la rude prin transferul de bunuri, acum sau in viitor. Taurii ar trebui sa fie dintre beneficiarii numeroaselor trigoane care se realizeaza in aceasta perioada pe semnele de Pamant dar potentialul acestor aspecte este limitat de retrogradarea celor trei planete care intra in acest joc si care genereaza intarzieri, blocaje sau reactia intarziata a nativilor. Vor fi avantajati cei care lucreaza intr-un domeniu public, in sectoare de interes social, religios, moral, legal, politic, filosofic si, secundar, artistic.

Gemeni

Pe 7 mai, până la ora 18:30, este un bun prilej pentru ca nativii să se concentreze pe starea de spirit sau pe condiția lor fizică. Guvernatorul lor, Mercur, aflat în continuare, în mișcare aparent retrogradă, nu reprezintă un factor de progres pentru ei, dimpotrivă, planeta accentuează o serie de reticențe și incertitudini pe fondul mecanismelor interioare de procesare a faptelor și evenimentelor. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, starea fizică și psihică a Gemenilor va fi bună, ei apărând celor din jur într-o ipostază favorabilă, de persoane care plac, conving și strălucesc chiar dacă se confruntă cu destule aspecte de viață de familie, partenerială sau profesională nemulțumitoare. Cum, cele mai multe dintre ele nu sunt ipostaze noi, se poate vorbi de continuarea preocupărilor de a le rezolva sau depăși. Astfel, cea mai conflictuală casă va rămâne cea a relațiilor parteneriale, iar cea spre care se îndreaptă dorința lor de a pune ordine și de a introduce normalitatea, adică casa a X-a este locul deziluziilor sociale și profesionale și al constatărilor care le surpă încrederea în viitor. În nici unul dintre aceste sectoare nu este bine să se forțeze nota. Indicat ar fi să se observe și să analizeze direcția pe care o conturează acest moment pentru destinul lor. Dificultăți în a stabili sau finaliza condițiile de desfășurare ale oricărui tip de parteneriat sau de ieșire din acest context, mai ales dacă aici operează litigii și procese. Între 10 și 11 mai, Gemenii vor fi interesați de felul în care ar putea economisi banii. Între 12 și 13 mai, poate interveni o stare specială tradusă prin dorința de a se reabilita, de a se afirma, dacă sunt tineri sau de a-și demonstra valoarea personală, dacă sunt maturi, pe fondul unor situații de viață, de dată recentă, când nu au fost la înălțimea exigențelor iar acum vor să șteargă acea impresie ori să-și ia revanșa. Momente de orgoliu, vanitate și de ambiție.

Rac

Pe 7 mai, până la ora 18:30, unii Raci vor simți nevoia să-și consolideze existența prin trăinicia unor relații apropiate în care prietenia, încrederea și scopurile comune să le dea sentimentul că nu sunt singuri, că sunt utili celor din jur sau că sunt prețuiți. Dorința este firească, destul de puternic resimțită și, pentru încă niște zile, nativii au șansa de a întâlni persoane serioase, de nădejde care să le fie alături. Acest aspect de viață este susținut de relațiile bune pe care le fac planetele care tranzitează semnele de Pământ și care le activează, în prezent, în afara casei a XI-a, și casele a VII-a (a parteneriatelor și colaborărilor sau chiar a căsătoriei) și casa a III-a a comunicării. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, frământări interioare legate de felul în care evoluează lucrurile la locul de muncă, unde se înregistrează unul sau mai multe conflicte, litigii sau unde planează iminența unor transformări majore. Perioadă în care nativii vor asimila mai greu noutățile și în care vor dezvolta adevărate inhibiții ori de câte ori vor trebuie să decidă repede sau să se exprime în public. Risc de a nu se înțelege, în postură de pacienți, cu un medic asupra unui mod de viață, regim, terapie, tratament pe care trebuie să le urmeze. Doar că, de astă dată, reticența sau neîncrederea lor în soluția care li se oferă este justificată prin intuiția, mai greu de înțeles de către cei din afară, cu privire la corectitudinea unui diagnostic sau la legitimitatea procedurii însăși. Este bine să-și urmeze instinctul. Între 10 și 11 mai se conturează o perioadă în care Racii, în bunul renume al zodiei lor, se vor crampona de o idee, de o situație, de o dorință. Între 12 și 13 mai, banii, veniturile, salarizarea, vor fi o problemă esențială. Pentru unii se va pune problema implicării în mai multe activități retribuibile, din dorința de a câștiga bani sau de a accepta mai multe oferte și soluții profesionale pentru a se afirma.

Leu

Pe 7 mai, până la ora 18:30, zi de mare provocare, când, pe casa a X-a, vor avea în tranzit patru planete ce le vor aduce capacitatea de stabilizare într-o poziție publică și de a-și impune punctul de vedere. Atenție la excesele de zel spre care împinge acest context sau spre duritățile la care ar putea recurge unii nativi, mânați de dorința de a înfrânge opoziția, ostilitatea sau strategia unor rivali, dușmani ori contestatari de la locul de muncă (dacă sunt șefi) sau într-o competiție publică. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, e vremea întâlnirilor cu prietenii și a discuțiilor cu apropiații pe teme ce vizează o colaborare sau un interes comun ce trebuie susținut. Nu luați drept bune, adevărate ori corecte informațiile și opiniile celor cu care discutați, dacă vin din partea unor cunoscuți despre a căror probitate morală nu știți nimic. Între 10 și 11 mai, zile de apatie, de iritare ce alimentează dorința de izolare, de refacere organică. În acest răstimp, se rumegă amintiri, se cântăresc evenimentele de dată recentă, se verifică justificarea unor atitudini, concepții și păreri dar nu va fi un moment al obiectivității ci, dimpotrivă, al încărcării cu nemulțumiri, cu subiectivism și cu motivații exagerate. Dacă acestea sunt provocate de o anume stare de lucruri de la locul de muncă bine ar fi să nu le faceți cunoscute pentru a nu amplifica tensiunile existente. Cenzurați-vă, spunându-vă în forul interior: ”Exagerez!”. Între 12 și 13 mai, se va amplifica atât latura bună cât și latura riscantă a acestor tranzite care dau focului din inima fiecăruia, idei și impulsuri diferite. Neinspirate vor fi prestațiile a căror „îndrăzneală” nu va fi înțeleasă ca manifestarea unei personalități puternice ci ca o ieșire, în cel mai bun caz, extravagantă. Cele mai dezavantajate de această etapă astrală, vor fi relațiile afective și relațiile părinților – Leu cu copiii. Înclinație spre aventurism și risc.

Fecioara

Pe 7 mai, până la ora 18:30, tranzitele acestei zile consolidează ceea ce a declanșat faza de Lună Nouă, în seara zilei de 6 mai, pe direcția concepțiilor, idealurilor și proiectelor personale ale fiecărui nativ. Pentru unii, această secvență va funcționa modest sau poate greu de identificat dar, nativilor tineri sau maturi, implicați în viața publică, socială, politică, juridică, religioasă sau academică, acest context le este favorabil nu doar pentru consolidarea unor tendințe. Între planetele care tranzitează cele trei semne de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se realizează, întreaga săptămână, relații armonice de care vor beneficia, firește, și nativii din Fecioară, care vor avea însă parte de încă un factor pozitiv, ce se va revărsa asupra lor, începând cu după-amiaza zilei de 10 mai, când Jupiter, Marele Benefic, ce le tranzitează semnul zodiacal natal, va reveni la mersul direct, putând, în felul acesta, să-i susțină mai bine și mai profund ori mai eficient decât a făcut-o până acum. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, se anunță o perioadă în care, unele persoane, născute sub acest semn zodiacal, vor fi în prim-planul atenției publice. Despre ele se va vorbi, ele vor acționa sau vor reacționa la provocările destinului care nu sunt nici puține, nici banale. Acești nativi se vor afla în mijlocul unui vârtej de relații inter-umane, de situații și interese care îi vor pune la încercare pe toate direcțiile de viață. Între 10 și 11 mai, în abordarea problemelor majore, Fecioarele vor avea ultimul cuvânt în fața unor prieteni, dovedindu-se inflexibile față de unii tovarăși de drum sau cunoscuți. Între 12 și 13 mai, Fecioarele vor conștientiza riscurile unei situații ce se desfășoară în proximitatea lor obligându-i să intervină pentru salvarea unei situații materiale sau pentru rezolvarea unor încurcături care trenează de ceva timp.

Balanta

Pe 7 mai, până la ora 18:30, preocupări pentru consolidarea unei situații materiale, pentru adjudecarea unor bunuri, avantaje, servicii sau chiar sume de bani prin contracte și înțelegeri scrise. Doar că, Balanțele vor trebui să aștepte până la rezolvarea lor deplină încă două-trei săptămâni. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, Balanțele vor fi pline de imaginație și disponibilitate mentală. Vor putea învăța repede, bine, în nota celebrei formule „vor prinde din zbor” informații și noțiuni utile, pe baza cărora se vor putea descurca pe moment, într-o pricină. Contextul este bun pentru legăturile cu cei aflați departe de țară, pentru corespondență, pentru a stabili contacte cu oameni și instituții, pentru a vorbi în public. Între 10 și 11 mai, nativii se vor concentra pentru a controla evenimentele sau pentru a face față stresului ce rezultă din responsabilitățile asumate. Luna Neagră continuă să-i „deranjeze” dar, această neliniște interioară, care îi bruiază din 25 august 2015, nu va mai dura mult, Luna Neagră aflându-se în ultimele zile ale stagiului ei prin Balanță, zodie pe care o va părăsi pe 21 mai a.c. De aceea, răul pe care îl poate produce ea, în linii mari, s-a consumat. Rămâne, totuși, până atunci, un risc pentru cei care s-au născut în ultimele două zile ale acestei zodii, respectiv între 21 și 22 octombrie. Între 12 și 13 mai, ei vor avea șansa să întâlnească o persoană autoritară, cu rang și/sau funcție, care le poate acorda atenție, se poate interesa de cauza lor, îi poate ajuta prin susținere socială, morală, afectivă, mai puțin printr-o intervenție directă. Atenție, la felul în care desfășoară întâlnirile, negocierile, la felul în care se formulează cererile, rugămințile sau observațiile, pentru că, în această perioadă, se vor construi mai multe trigoane pe cele trei semne de Foc, care vor implica, deopotrivă casa dialogului și a parteneriatului, iar pe acest fundal astral, relațiile se pot inflama din te miri ce.

Scorpion

Pe 7 mai, până la ora 18:30, se conturează multe „ipoteze de lucru” cu privire la întâlnirile și discuțiile menite să pune bazele unei activități consfințite printr-un contract. Cele mai avantajate vor fi relațiile de afaceri. Mai pot fi destul de bine apărate interesele personale în orice tip de partaj (în urma unui divorț, al ieșirii dintr-o asociere, contract, afacere etc.). Nativii ar trebui să se aștepte la poziții ferme din partea adversarilor dintr-un proces, care se vor dovedi greu de dislocat prin tertipuri sau „oferte”. La rândul lor, și Scorpionii „vor ține la preț” ori de câte ori, în aceste zile, vor negocia partea lor de câștig dintr-un un contract. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, discuții în contradictoriu, cu actele pe masă, pentru banii, bunurile și avantajele de care au beneficiat sau pe care vor să le primească. Există și o componentă juridică, ce colorează în chip diferit aceste întâlniri, astfel că ele se pot desfășura pe un fond tensionat, ostil lor. Între 10 și 11 mai, gândurile nativilor din acest semn zodiacal nu vor fi senine. Mintea lor nu va putea zbura departe, animată de vise, speranțe ea fiind obligată să „proceseze” datele unei realități imediate, în care pot fi implicate, persoane apropiate sufletește sau copiii lor. Zile de dezamăgire sau de stinghereală provenind de la felul în care vor fi tratați de unele persoane cu care s-au aflat, mai demult, în relații apropiate sau de care au fost legați prin interese comune. Între 12 și 13 mai, conflictele se acutizează. Scorpionii vor adopta o atitudine interpretată de unii drept frondă, iar de alții drept orgoliu ori sfidare. Indiferent însă de nuanță, va fi vorba de încercarea de a depăși momentul sugerând siguranța de sine și stabilitatea socio – profesională dar, contextul este alimentat de Focul exacerbat de mai multe trigoane regale, care se construiesc în acest răstimp, pe casele II, VI și X, dând sectorului vieții publice și a înălțării în rang o dinamică spectaculoasă șiriscantă.

Sagetator

Pe 7 mai, până la ora 18:30, Săgetătorii s-ar putea ocupa de un aspect ce privește stabilitatea locului lor de muncă, ori consolidarea poziției lor profesionale. Deși nu poate fi vorba de un succes important, se pot bucura de mici rezolvări. Alte persoane, dacă s-au confruntat în ultimul timp cu suferințe fizice, vor constata că merg spre o ameliorare sau o stabilizare. Cei care au scăpat de o povară sufletească se pot simți mai bine, mai echilibrați, mai plini de forță. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, nativii pot primi tot felul de mici provocări care țin de relațiile parteneriale. Mici fluctuații care privesc relația lor cu persoanele implicate într-o relație contractuală, premizele unui mod de a acționa, punerea de acord asupra unui scop sau a unei metode de lucru etc. Totul se va desfășura la nivelul dialogului. În schimb, sunt de luat în calcul schimburi de cuvinte furtunoase în cadrul unor ședințe în care este analizată activitatea lor (performanța, randamentul, calitatea, responsabilitatea, etc.) mai ales dacă este vorba de o funcție de conducere sau de o postură de coordonare. Pot continua, se pot amplifica sau se pot naște, disensiuni între un nativ și superiorul său sau între el, dacă ocupă o funcție de conducere, și colectivul în care activează. Între 10 și 11 mai, banii obținuți din activitatea curentă retribuită, din indemnizațiile de conducere reprezintă o preocupare. Se pot înregistra întârzieri, reanalizări, aprobări care nu vin, piedici contabile, condiționări juridice etc. Între 12 și 13 mai, ambalare afectivă și efervescență psihică. Săgetătorii au idei, au inițiativă, se impun cu ușurință atunci când oferă o soluție dar, uneori, entuziasmul îi face să neglijeze detaliile concrete și, rupți de realitate, să construiască „castele în Spania”. Tendințe spre aventură, excese culinare sau bahice, spre situații care să le dea senzația că trăiesc intens (pariuri, jocuri de noroc pe sume mari).

Capricorn

Pe 7 mai, până la ora 18:30, zi bună pentru a stabiliza relația cu copiii, pentru  a se ocupa de sănătatea sau educația lor. Impulsuri astrale care îi vor face pe unii nativi să consolideze o relație afectivă. Aspect bun și pentru cei care desfășoară activități de creație: arhitectură, construcții, design, decorațiuni interioare, modă, arte decorative etc. În ciuda unor aspecte bune (trigoane pe semnele de Pământ), activitatea intelectuală este șubredă, aici intervenind o serie de mecanisme astrale care îi obligă să reevalueze un proiect, o ofertă, la nesfârșit, fără a se putea hotărî. Partea bună vine de la Jupiter care, din 10 mai, va reveni la mersul direct și, în felul acesta, va funcționa în avantajul lor. Astfel, după 10 mai, Capricornii vor putea asimila ușor noțiunile într-un proces de învățare, aprofundare sau rafinare a cunoștințelor teoretice și practice sau se vor putea lămuri cu privire la o direcție de viață ce ține de ideal și conștiință. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, informații care alarmează, știri contradictorii privitoare la locul de muncă, la viitorul salarizării lor. Din punctul de vedere al sănătății, disfuncții pot apare în zona aparatului loco-motor, a brațelor, a sistemului nervos și muscular ce controlează aceste zone anatomice, care pot apărea pe fondul unor accidente minore. Între 10 și 11 mai, nativii devin interiorizați, rigizi sau chiar ostili, dacă partenerul lor de viață „joacă în ham”. Uneori, vor face observațiile cuvenite, alteori însă vor aborda o tăcere semnificativă, care poate căpăta nuanța supărării sau a indiferenței usturătoare. Ecuație greu de rezolvat în plan public, într-o chestiune de funcție și imagine. Între 12 și 13 mai, demersurile într-o problemă materială, legată de posesia unor bunuri, de valorificarea unui capital, de obținerea unor înlesniri și beneficii poate fi restricționată, limitată sau blocată,  pe fondul unor tranzite care au darul să „pună paie pe foc”.

Varsator

Pe 7 mai, până la ora 18:30, din nou în actualitate casa, familia, gospodăria, patrimoniul. Dar, poate mai mult ca în alte dăți, acum, pentru unele persoane născute în acest semn zodiacal, pot deveni un subiect de interes cercetarea trecutului familie, interesul față de obârșii, biografia strămoșilor. Aspectul poate funcționa și mai puternic în cazul celor care au plecat de mult din țară și care confruntă cu dorul față de locurile natale, față de rude și de mediul în care au crescut și s-au format până la data plecării, ceea ce îi face să proiecteze o întoarcere în țară pentru a restabili contactele cu locurile de care aparțin și cu familia din care se trag. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, Vărsătorii se pot deda la mici isprăvi care pot fi, după caz, trăznăi, prostioare, inițiative, care să-i lase pe apropiați cu gura căscată a uimire. Între 10 și 11 mai, firea lor, cablată în continuare la aventuri și situații ieșite din comun, la surprize și inedit, acceptă cu greu program rigid de lucru, rutina, stresul și munca de fiecare zi. Lucrează, este adevărat, dar se plâng tot timpul, găsesc mereu câte ceva de criticat, comentează în chip sarcastic sau negativ tot ceea ce se întâmplă la serviciu. Nu vor fi colegii cei mai agreabili în acest răstimp. De altfel, nici starea lor de spirit nu va fi dintre cele mai bune, pentru că vor avea un comportament iritat, nervos, arțăgos pe fondul unor stări organice care îi agasează, fără să fie, însă, cu adevărat, bolnavi. Între 12 și 13 mai, provocările astrale vor fi mari, Luna, în tranzit prin Leu, adică prin casa a VII-a a parteneriatului va intra în conflict direct și greu de stăpânit cu planete din Taur, De aici riscul unor conflicte  ce privesc familia din care fac parte și cea pe care și-au construit-o prin căsătorie. Apoi, intervine un conflict de interese sau un interes material care strică armonia și chiar dialogul lor cu partenerii de afaceri, de proiect etc.

Pesti

Pe 7 mai, până la ora 18:30, se conturează o perioadă bună pentru toate tipurile de exprimare deschisă, publică, pentru orice tip de dialog în care nativii pot face o impresie bună prin stabilitatea lor fizică și psihică, prin bun simț, logică, temei în ce fac, ce spun și ce gândesc, prin organizarea interioară ori pin valoarea unor idei și proiecte pe care le prezintă, le susțin și pe care reușesc să le consolideze, obținând susținere, ajutor, colaborare pentru materializarea lui. Uneori, aceste demersuri presupun o deplasare. Între 7 mai, după-amiaza, și 9 mai, vârtejul obligațiilor familiale și parteneriale, casa, gospodăria, și obligațiile profesionale  vin de-a valma, le complică existența, aducându-i în starea pe care românul o definește atât de bine când spune: „nu mai știu pe ce să pun mâna”; toate vor fi urgente, toate se vor cer rezolvate și toate vor depinde de eficiența și efortul personal al nativului din Pești, care se va vedea obligat să rezolve singur o mulțime de lucruri importante dar și de fleacuri, neavând cum să delege nimic, nimănui. Între 10 și 11 mai, Peștii vor suferi de pe urma unei emotivități crescute, al unui sentimentalism care îi va face vulnerabili în fața suferinței sau problemelor altora, implicându-se în cauza unora cu generozitate și spirit filantropic. Partea bună a acestei perioade vine de la Jupiter, Guvernatorul lor nocturn, care, din 10 mai, va reveni la mersul direct și va fi aliatul lor de nădejde, pentru aproximativ trei luni de acum în acolo, în toate problemele ce țin de relații, procese, contracte, căsătorie, afaceri. Între 12 și 13 mai, se poate pune problema rezolvării unui loc de muncă în chipul cel mai onorabil, poate chiar flatant. Peștii pot fi promovați, pot face impresie bună, se pot impune la locul de muncă prin valoare personală sau printr-o performanță de excepție. Moment al unei victorii profesionale. Atenție la munca în exces, la emoțiile puternice care pot solicita în chip neplăcut cordul sau sistemul arterial.

Sursa: http://www.libertatea.ro/horoscop/horoscop-urania/horoscop-urania-previziuni-astrologice-pentru-perioada-7-13-mai-2016-armonie-intre-semnele-de-pamant/pesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here