Horoscop 27 noiembrie 0 2 decembrie. Previziunile astrologice pentru 27  noiembrie – 2 decembrie 2018. Horoscop complet pentru toate zodiile.

BERBEC : Toate parca merg invers decat v-ati propus. totul e sortit esecului! O mana divina va scote din aceasta situatie.

TAUR: Pentru nativii acestei zodii este saptamana: Puteti primi o mostenire, o suma de bani sau chiar o casa.

GEMENI O saptamana a parteneriatelor de orice fel. Nu ezitati sa intrati in contact cu oameni influenti, aceasta este sansa dvs.  Este posibila chiar o cerere in casatorie.

RAC Va bucurati de distractii prin tot ce faceti.  Beneficiati de o imaginatie bogata. Faceti cateva schimbari! Nu uitati de indatoriri.

Horoscop – LEU  Relatia cu persoana iubita merge struna. Beneficiati  de o avansare sau o marire de salariu.

Horoscop – FECIOARA Nu cheltuiti mai mult decat castigati.  Cuvantul de ordine este cumpatare. Bate un vant de schimbare, Poate va muutati in alt oras, alta tara sau alta casa mai mare si mai frumoasa.

BALANTA  Primiti o veste minunata legata de o situatie din trecul la care nu ati gasit inca raspunsul. Acest raspuns vine ca un sfat de viitor: viata te ridica si te coboara, totul face parte dintr-un plan bine gandit.

SCORPION  Pentru nativii acestei vestile legate de castiguri banesti sunt pe prmul plan. Un nou prieten/prietena se arata si va fi una de lunga durata.

SAGETATOR Nu va mai opuneti, lasati totul in urma, tot ce nu a fost bun. Va asteapta un viitor la care nu ati visat vreodata. Schimbarile incep din aceasta saptamana.

Horoscop- CAPRICORN Chiar daca nu mai sunteti la prima tinerete, studiile nu incurca pe nimeni, din contra, la acest lucru va ganditi si dvs. Poate incepeti un curs nou sau o meserie noua.

Horoscop- VARSATOR Amicii cu care ati impartit si bune si rele revin in viata dvs.  Mai aveti mult de lucrat impreuna, proiectele lasate in urma cu mai multi ani asteapta finalizare.

Horoscop – PESTI  Popularitatea dvs. va cunoaste noi cote. Deveniti mai cunoscut si mai iubit in cercurile de prieteni si nu numai. Nu exagerati, nu ati inventat dvs roata, toate au o limita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here