Horoscop 2017: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Horoscop 2017: Cum va fi anul viitor pentru fiecare zodie

Horoscopul anului 2017. Previziuni astrale complete pentru toate zodiile. Afla ce iti rezerva astrele in viitorul an!

Horoscop 2017 Berbec

Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți.

Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

În lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi încurajează pe Berbeci să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și îi îndeamnă să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung.

Saturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai ai de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care îți conduci viața. De asemenea, s-ar putea să constați că mai ai nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională.

În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017, adică în perioada când Saturn retrogradează. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

Dacă ești elev(ă) sau student(ă), perioada de retrogradare a lui Saturn poate aduce în viața ta senzația că nu ai capacitatea de a învăța sau că nu faci față exigențelor școlare. Nu te lăsa pe tânjală și evită să rămâi cu restanțe! Dacă ești dintre cei care îngrașă porcul în ajun, cu siguranță că Saturn îți va oferi o lecție dură despre cât de importante sunt efortul și stăruința pentru atingerea scopului propus.

Reinventarea prin care trec Berbecii în acești ani poate provoca în 2017 nu doar crize personale, ci și parteneriale, mai ales în martie și la sfârșit de septembrie, început de noiembrie. În aceste perioade, Jupiter, situat în casa a VII-a a Berbecului, se va găsi în opoziție cu Uranus, aflat în Berbec. Dorința ta de independență poate deveni greu de suportat pentru soț/soție sau pentru asociați și se pot rupe alianțe la care chiar ții. De asemenea, distanța fizică poate fi un obstacol în consolidarea anumitor parteneriate. Este indicat să eviți deciziile bruște, impulsive.

Începând cu 10 octombrie 2017, adică odată cu intrarea lui Jupiter în Scorpion, se poate deschide o perioadă fastă pentru Berbeci din punct de vedere financiar, cu șanse mari de a atrage sprijin financiar sau de a găsi soluții pentru datoriile făcute în anii precedenți.

În ceea ce privește sănătatea, Berbecii nu au de ce se plânge în 2017.

Se recomandă prudență în perioadele de retrogradare a planetei Mercur, care este guvernatorul casei sănătății Berbecului: prima săptămână din ianuarie 2017, 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie, 3 – 23 decembrie. Dacă te știi cu suferințe cronice sau dacă apar probleme de sănătate, luna septembrie 2017 (după data de 6) este bună pentru reconsiderarea diagnosticului, pentru reluarea unor analize sau schimbarea tratamentului.

 

Horoscop 2017 Taur

Anul 2017 se anunță dinamic pentru Tauri, mai ales din punct de vedere profesional și financiar.

Schimbările bat la ușă și pot genera stres, dar dacă înveți să nu te opui cu obstinație, totul se poate transforma în entuziam și elan creator. Negativismul îți poate crea însă probleme de sănătate, tensiuni nervoase inutile și, de aceea, se recomandă prudență mai ales în primele opt luni ale anului 2017.

Prezența lui Uranus în casa a XII-a a Taurului (casa subconștientului, a dușmanilor secreți, dar și a bolilor cronice) promite să scoată la iveală și în 2017 o serie de programe subconștiente dăunătoare, care te țin pe loc, mai ales în ceea ce privește direcția în carieră.

Opoziția pe care o formează Jupiter cu Uranus în ianuarie, februarie, martie și septembrie 2017, arată că se impune din partea ta o schimbare de mentalitate, o eliberarea de temeri și de autolimitări care îți împiedică dezvoltarea.

În plus, cu Jupiter situat în casa sănătății Taurului pînă pe 10 octombrie 2017 și în careu cu Pluton – careu foarte activ mai cu seamă la finele lui martie, debut de aprilie și la începutul lui septembrie – ritmul tău de viață ar trebui revizuit, pentru că altfel riști să stagnezi atât în plan personal cât și profesional și/sau să te îngrași peste măsură.

Pluton rămâne și în 2017 în casa a IX-a a Taurului (casa călătoriilor, a studiilor superioare, a filosofiei de viață, a convingerilor după care îți conduci existența) provocându-te la o transformare a viziunii tale despre lume și viață. Aceasta pare să fie mai mult decît esențială, pentru că se poate reflecta negativ în relațiile parteneriale, indiferent dacă sunt personale sau profesionale.

Ar fi bine să folosești acest ciclu plutonian pentru a determina care dintre concepțiile tale de viață te apropie de partener/parteneră și care te îndepărtează, devenind o sursă de conflict pe termen lung. Caută o ieșire din rutină și soluții pentru a evolua împreună, pentru a defini un stil de viață care să vă avantajeze pe amândoi! Evită să transformi orice discuție într-o chestiune de viață și de moarte, mai ales în relațiile profesionale!

Relațiile Taurilor tind să devină promițătoare în ultimul trimestru din 2017. Te poți aștepta la beneficii materiale și emoționale cum n-ai mai avut de multă vreme.

Horoscop 2017 Gemeni 

În 2017, viața Gemenilor pare să se învârtă în jurul relațiilor, care tind să se tensioneze în prima jumătate a anului, și/sau în jurul copiilor, dacă este cazul.

Poate că nu reușești să te decizi dacă acum este momentul cel mai potrivit pentru a face un copil. Sau poate că apariția neașteptată a unui copil te obligă să îți revizuiești proiectele pe termen lung și să-ți reconfigurezi complet imaginea despre viitor.

În 2017, prietenii te pot lua prin surprindere, nu neapărat în mod plăcut. Se poate chiar să ai impresia că îți pun bețe în roate în loc să te sprijine. Dar cel mai probabil este că ei nu reușeșsc să înțeleagă de ce ții morțiș să îți dai viața peste cap.

În plus, s-ar putea să constați că anumite grupuri sociale, profesionale, comitete sau organizații din care faci parte nu te mai reprezintă, sau că anumite proiecte de viitor trebuie schimbate în mod radical.

În acest context, în 2017 se recomandă deosebită atenție la modul în care îți gestionezi resursele, mai ales dacă o parte din ele provin din bugete comune. Altfel, riști să te trezești în plin haos existențial.

Cu Neptun în casa a X-a a Gemenilor (casa carierei și a statutului social), idealismul care te mână de câțiva ani încoace te cam îndepărtează de realism. Prin urmare, punctele de vedere ale celor din jur și sfaturile pe care ți le oferă s-ar putea dovedi valoroase pentru tine.

Pe de altă parte, retrogradarea lui Mercur, guvernatorul Gemenilor, în casa a IV-a (casa familiei, a rădăcinilor fizice și psihice), poate fi o bună ocazie pentru a analiza modul în care concepțiile despre lume și viață dobândite de-acasă îți afectează acum evoluția profesională. (Mercur va traversa retrograd casa a IV-a în perioada 13-30 august 2017, de unde va forma o opoziție cu Neptun.)

În plan profesional, situația Gemenilor se mai înviorează după 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa muncii și a sănătății Gemenilor. Iar cum Jupiter guvenează casa parteneriatelor Gemenilor, este posibil să obții sprijinul partenerului de viață pentru a te dezvolta profesional, sau să găsești pe cineva dornic să te ajute să îți reorganizezi munca.

Starea de sănătate a Gemenilor se poate și ea îmbunătăți după 10 octombrie 2017. Ai putea chiar să îți reintri în formă, adoptând un stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată.

Horoscop 2017 Rac

Anul 2017 se anunță turbulent pentru Raci, plin de răsturnări de situație în legătură cu familia, căminul și cariera. Pentru un suflet sensibil ca al Racilor, numeroasele fluctuații care se întrevăd în 2017 pot fi dificil de gestionat, dar ele anunță schimbări mai degrabă pozitive, chiar dacă pot fi cam radicale.

Jupiter se găsește încă din anul precedent în casa a IV-a a Racului, iar în 2017 va fi implicat în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa carierei Racului, și cu Pluton, situat în casa relațiilor Racului. Astfel, instabilitatea din carieră poate avea repercusiuni asupra vieții de familie sau asupra veniturilor. Anumite investiții începute de Raci anul trecut, investiții ce privesc casa, familia sau reorganizarea locului de muncă, pot fi date peste cap de lipsa de fonduri ori de întârzierea accesului la anumite sume de bani.

Situația se va îndrepta însă simțitor începând din august 2017, când veniturile tale pot crește considerabil și îți mai vine inima la loc.

În plus, la 10 octombrie 2017 Jupiter intră în sectorul care pentru Raci este casa iubirii, a creativității, a divertismentului, a fertilității, a copiilor și a speculațiilor financiare, favorizând cultivarea talentelor native, pentru ca peste un an să fii pregătit(ă) pentru a păși într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Merită să încerci să vezi dacă nu cumva ai putea transforma un hobby într-o mică afacere.

În plan profesional, în 2017 lucrurile s-ar putea să se miște mai încet decât ți-ai dori. Totuși, cu puțin efort și perseverență, îți vei consolida poziția în domeniul tău de activitate, sau vei atrage colaboratori și asociați de nădejde, fiindcă Saturn, stăpânul casei parteneriatelor Racului, se află în casa muncii Racului.

Este recomandat să fii atent la deplasările scurte, la negocieri, la relațiile cu rudele, dar și la programul de învățare (mai ales dacă te pregătești de ceva examene) în perioadele în care Mercur este retrograd: prima săptămână a lunii ianuarie, apoi 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie 2017.

În ceea ce privește relațiile sentimentale ale Racilor, acestea rămân sub presiune în primele nouă luni din 2017. Apoi, Racii își regăsesc curajul de a căuta ceva nou, plăcerea de a seduce și de a se juca în relațiile amoroase, nu doar de a căuta siguranța afectivă sau de a-și asuma responsabilități.

De asemenea, cu Saturn în tranzit prin casa a VI-a a Racului până pe 20 decembrie 2017, sănătatea Racilor ar putea rămâne un punct sensibil. Totuși, în comparație cu anul precedent, ar trebui să se înregistreze o îmbunătățire a tonusului și a energiei, mai ales în a doua jumătate a anului.

Horoscop 2017 Leu

Anul 2017 este pentru Lei dinamic, agitat, cu deplasări numeroase, cu evaluări și răzgândiri legate de studii sau de modalitățile de afirmare în plan profesional.

Cu casele cadente puternic activate și în 2017, indicat ar fi să te gândești bine la ceea ce ai realizat până acum și la pașii de urmat pe mai departe. Extrăgând învățăturile din evenimentele trecute, ai toate șansele să construiești pe baze solide în viitor, mai ales în plan profesional și relațional.

Leii au parte de susținere din partea astrelor și în 2017, pentru că Uranus din Berbec și Saturn din Săgetător aspectează armonios Soarele nativ al Leilor. Totuși, rezultatele acțiunilor tale nu apar atât de repede cât ți-ai dori. Acest lucru te poate predispune la agitație și te poate face să-ți dai cu dreptu-n stângul în momente cheie.

Fiindcă Jupiter se află în casa a III-a a Leului până în octombrie 2017, progresezi cel mai ușor prin învățarea de lucruri noi (cultivă-ți un talent!) și comunicând despre ceea ce știi să faci mai bine, despre ceea ce te individualizează în ochii celorlalți, dar și prin explorarea mediului în care trăiești.

În martie și septembrie 2017, Jupiter se va găsi în aspecte tensionate cu Uranus, punându-ți la încercare concepțiile despre viață, mai ales cele legate de parteneriate.

Uranus se află de mult timp în casa a IX-a a Leului (casa filosofiei existențiale, a sistemelor de credințe religioase, filosofice, juridice, după care îți conduci viața, dar și a studiilor superioare, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor). Astfel, în 2017 se poate ca anumite planuri de călătorie sau afaceri de import-export să fie întârziate ori date peste cap de lipsa unor documente, a unor autorizații, a unor studii sau diplome.

Relevante pentru Lei în 2017 sunt și eclipsele care au loc în zodia Leului și în semnul opus, Vărsător, care pentru Lei este casa parteneriatelor.

Pe 11 februarie 2017, în zodia Leului are loc o eclipsă de Lună, pentru ca pe 21 august 2017 să aibă loc și o eclipsă de Soare. Ambele încurajează reinventarea de sine, experimentarea de lucruri noi care să te pună în valoare, sau punerea în aplicare a unor proiecte personale pe care până acum nu ai avut curajul să le valorifici.

Eclipsa de Lună din vară, de pe 7 august 2017, te va conduce spre o reevaluare a relațiilor cu ceilalți, mai ales a parteneriatelor celor mai importante pentru tine, indiferent dacă acestea sunt profesionale sau personale.

Pluton se află și în 2017 în casa muncii și a sănătății Leului, dar formează aspecte tensionate, așa că se poate să ai parte de surprize neplăcute și, de aceea, este recomandat să îți faci controale medicale periodice. De asemenea, este contraindicat să exagerezi cu medicația, să crești dozele din proprie inițiativă sau să cazi în patima vreunui regim prea drastic de slăbire.

Horoscop 2017 Fecioara

Pentru Fecioare, anul 2017 se anunță plin de provocări financiare care, cel mai probabil, vor declanșa nevoia de revoluție profesională, nevoia de a-și reorganiza activitatea astfel încât să își poată plăti datoriile vechi fără să mai facă altele noi.

Jupiter se găsește în casa banilor Fecioarei până pe 10 octombrie 2017, ceea ce este, în principiu, de bun augur și favorizează câștigurile, dar activează și teme legate de valoarea personală. Chiar și cele mai chibzuite dintre Fecioare pot simți o nevoie imperioasă de a cheltui periculos. Această predispoziție ar trebui evitată mai cu seamă în martie, în august și a doua jumătate a lunii septembrie.

Pe 7 august 2017 ar fi de notat o eclipsă parțială de Lună în casa muncii Fecioarei, ceea ce ar putea marca un moment de schimbare a locului de muncă sau de reorientare profesională. În această perioadă ar fi bine să sondezi activ piața muncii și ofertele de reconversie profesională sau de (re)calificare. Atenție, de asemenea, la starea de sănătate!

Pe 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa a III-a a Fecioarei (casa comunicării, a studiilor și a relațiilor cu frații, verii, vecinii și colegii, dar și a deplasărilor scurte). Prin urmare, sunt favorizate Fecioarele care doresc să studieze sau au de dat examene, dar și cele care doresc să ofere din cunoașterea lor celorlalți.

Saturn își continuă și în 2017 (până pe 20 decembrie) șederea în casa familiei Fecioarei, care este și casa căminului, a rădăcinilor și a bazelor pe care îți construiești existența. Saturn se află mai tot timpul anului în relații armonioase cu Uranus, situat în casa banilor comuni și a moștenirilor Fecioarei.

În special în lunile mai și noiembrie 2017, ai putea constata că atmosfera de acasă se înseninează, că se găsesc soluții constructive, pe termen lung, indiferent dacă este vorba despre reparații sau achiziții imobiliare, partaj de bunuri ori starea de sănătate a părinților.

Se poate ca o situație începută în 2015, care a avut un punct critic în 2016, să-și găsească în 2017 rezolvarea în mod neașteptat și pozitiv. Se poate chiar să reușești un credit pentru o locuință, dar e mai bine să lași aceste demersuri pentru luna noiembrie.

În ceea ce privește iubirea, Fecioarele sunt predispuse la un comportament radical sau extrem, care îl poate suprinde pe cel drag, mai ales în prima parte a lunii aprilie și în prima parte a lunii august 2017. Fiindcă Pluton este situat pe termen lung în casa iubirii și a copiilor Fecioarei, aceste sectoare de viață pot fi marcate de evenimente transformatoare, în care jocurile de putere sunt mereu prezente.

Ar fi, de asemenea, indicat să cauți activități care să îți pună în valoare creativitatea, un talent, un hobby. În felul acesta îți va crește încrederea în forțele proprii și vei simți că îți recapeți treptat controlul asupra propriei tale existențe.

Horoscop 2017 Balanta

Cu două eclipse (una de Lună pe 11 februarie și una de Soare pe 21 august) în casa prietenilor, a grupurilor sociale, a speranțelor și a idealurilor de viitor, e clar că în 2017 Balanțele ar face bine să reconsidere anumite proiecte pe termen lung, dar și oamenii alături de care doresc să își construiască viitorul.

Mijlocul lunii februarie 2017 poate marca desprinderea de anturaje care nu te reprezintă și care te consumă emoțional și profesional.

Jupiter, guvernatorul casei comunicării Balanței, rămâne în Balanță până la 10 octombrie 2017, inspirându-te să explorezi noi posibilități de comunicare pentru a te afirma, pentru a te dezvolta în plan intelectual, personal, profesional.

Jupiter, Marele Benefic, se va găsi în cea mai mare parte a anului 2017 în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa parteneriatelor Balanței, și cu Pluton, situat în casa familiei și a căminului Balanței, reclamând desprinderea de anumite mentalități care nu te (mai) reprezintă.

Aspectele pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton sunt resimțite mai puternic în martie, august și septembrie 2017, când relațiile tale (indiferent de natura lor) se pot da peste cap din cauza dorinței de independență a celor cu care ești asociat sentimental și/sau profesional.

La 10 octombrie 2017, Jupiter intră în casa banilor Balanței și îți deschide posibilități nesperate de câștig, facilitând descoperirea unor noi surse de venituri.

Cu Saturn aflat în continuare (până la 20 decembrie 2017) în tranzit prin casa comunicării, a studiilor și a deplasărilor scurte ale Balanței, ai putea să te apuci de studiat subiecte care până acum ți se păreau mult prea dificil de înțeles sau de asimilat, subiecte care necesită efort, determinare, perseverență.

Ceea ce știi devine acum cea mai importantă carte de vizită, fiindcă Jupiter, guvernatorul casei comunicării Balanței, se află chiar în Balanță. Pe de altă parte, ideile tale tind sa fie cam prea conservatoare, tradiționaliste, fiindcă în casa comunicării Balanței se află Saturn, guvernatorul casei a IV-a a Balanței, dispozitat de Jupiter.

Procesul de învățare (mai ales acolo unde va fi nevoie de o schimbare de mentalitate) sau eventualele examene pot părea mai dificile în 2017, dar cunoștințele dobândite sunt solide și te vor ajuta pe termen lung. Lunile mai și noiembrie 2017 pot fi favorabile în acest sens. Fie treci mai ușor de examene, fie încep să apară oportunități de asociere pe baza noilor competențe sau diplome obținute.

Venus, planeta guvernatoare a Balanței, se află în 2017 în ciclul retrogradării (4 martie – 15 aprilie), activând în perioadele de retrogradare casa parteneriatelor și respectiv casa muncii și a sănătății Balanței. Prin urmare, modul în care te raportezi la aceste domenii ar trebui revizuit cu mare atenție, pentru a înțelege cum ești integrat în relațiile tale personale și de muncă.

 Horoscop 2017 Scorpion

2017 este pentru Scorpioni un an al discuțiilor în contradictoriu, mai ales în legătură cu banii/sursele de venit.

Cum Pluton, planeta care guvernează Scorpionul, se află în casa comunicării Scorpionului, îți păstrezi și în 2007 puterea de convingere. Se accentuează însă – mai ales la final de martie, început de aprilie și la începutul lui august 2017 – predispoziția de a manipula sau de a deveni agresiv verbal ori de a forța accesul la anumite informații.

Din altă perspectivă, din cauză că Pluton formează un careu cu Jupiter, ai putea deveni o persoană extrem de incomodă, care scoate la lumină sau atacă deschis secrete, subiecte sensibile pentru colegi, vecini și/sau rudele apropiate. Nu e rău să pui degetul pe rană, dar n-ar strica să o faci într-o manieră mai blândă și mai discretă. În caz contrar, capacitatea ta de a deține informații la care alții nu au acces nu îți va crește importanța în ochii celorlalți, ci dimpotrivă.

Jupiter rămâne în casa a XII-a a Scorpionului până în octombrie 2017, în aspecte tensionate cu Uranus și Pluton, ceea ce îți pune la încercare încrederea în forțele proprii, capacitatea de a crește profesional și de a învăța ceva nou, nu doar de a-i învăța pe alții.

La 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, pășește în Scorpion, deschizând o etapă importantă de autocunoaștere, autoperfecționare și dezvoltare personală. Vei fi mai încrezător în șansă și în capacitatea ta de a avea realizări prin forțe proprii, ceea ce poate deschide o perioadă de înflorire, dar și de excese.

Din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 aduce Scorpionilor posibilitatea unor echilibrări, stabilizări, consolidări, dar nu lipsesc momentele de criză, mai cu seamă în perioadele din jurul eclipselor: eclipsa de Lună din 11 februarie și eclipsa totală de Soare din 21 august.

Și dacă tot am menționat eclipsele, anul 2017 aduce Scorpionilor, pe 7 august, o eclipsă parțială de Lună în casa a IV-a (casa familiei, a căminului și a rădăcinilor). Acest lucru indică, în general, încheierea unei situații ori a unor proiecte legate de locuință sau de familie. Este un moment bun pentru a reflecta la bazele emoționale pe care îți construiești existența, dar și la (dez)echilibrul dintre viața profesională și cea personală.

Horoscop 2017 Sagetator

Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, va tranzita până la 10 octombrie 2017 casa a XI-a a Săgetătorului (casa prietenilor, a grupurilor sociale și a idealurilor), apoi va intra în casa a XII-a a Săgetătorului (o casă a izolării, a acțiunilor din spatele scenei, a subconștientului).

Periplul lui Jupiter prin casa a XI-a sugerează că în 2017 grupurile din care faci deja parte sau la care vei adera vor juca un rol deosebit de important în dezvoltarea ta personală și profesională. Colaborările se anunță însă deosebit de tensionate, instabile și aducătoare de schimbări majore, mai cu seamă în martie, august și septembrie 2017, când Jupiter se află în opoziție cu Uranus și în careu cu Pluton.

Cauzele și proiectele comune te avantajează mult mai mult decât inițiativele și proiectele individuale, care pot genera haos sau sunt dificil de stabilizat. Dacă vei ști cum să servești interesele de grup, poți constata că acțiunile tale îți aduc sprijinul celorlalți pentru proiectele tale de suflet, pentru ceea ce dorești să creezi unic și personal.

Ținând cont că Saturn se găsește și în 2017 în Săgetător (până la 20 decembrie), ar fi bine să acționezi ca un model pentru ceilalți, să îți demonstrezi valoarea (Saturn îți guvernează casa a II-a!) prin propriile fapte, prin inițiativă, perseverență, efort, maturitate.

Luna mai, finalul lunii august și luna noiembrie 2017 sunt deosebit de faste pentru orice ți-ai propune, întrucât Saturn formează un trigon cu Uranus și un sextil cu Jupiter. Acum ar fi indicat să “ataci” situații, planuri sau idei care ți se par cel mai dificil de gestionat, de pus în practică, de depășit. Stabilește-ți priorități clare și concentrează-ți atenția spre cât mai puține ținte, ca să nu-ți irosești energia!

Odată cu intrarea lui Jupiter în casa a douăsprezecea a Săgetătorului, te avantajează discreția, cercetarea interioară, aplecarea spre dimensiunea spirituală a existenței. În această perioadă poți beneficia de ajutor providențial în momentele cele mai neplăcute sau mai complicate. De asemenea, situațiile de viață care apar după 10 octombrie 2017 te pot ajuta să înțelegi care îți sunt adevărații prieteni și care sunt lupii care se ascundeau sub blană de oaie.

Trei dintre eclipsele din 2017 îți activează axa cunoașterii (casele III și IX ale Săgetătorului), amplificându-ți dorința de aventură și setea de cunoaștere. Ai putea profita de lunile februarie și august 2017 pentru a-ți completa cunoștințele, pentru a obține diplome care să îți ateste cunoștințele sau pentru a te apuca de studiat un nou domeniu.

Horoscop 2017 Capricorn

Pentru Capricorni, anul 2017 se anunță plin de evenimente în plan profesional. Fii pregătit să îți concentrezi eforturile spre acest sector de viață, care promite să îți aducă beneficii însemnate!

Ar fi bine, însă, să îți dozezi corect eforturile și să eviți suprasolicitarea, pentru că Saturn, stăpânul Capricornului, se găsește în continuare în casa a douăsprezecea a Capricornului (până la 20 decembrie 2017). Din această poziție, Saturn te invită la un bilanț atent al realizărilor de până acum, dar poate genera și temeri, nesiguranțe sau depistarea unor tipare care te limitează.

Mulți Capricorni pot descoperi că își făceau singuri rău într-un fel sau altul, dar aspectele armonioase în care este implicat Saturn în mai, august-septembrie și noiembrie 2017 prevestesc un tonus bun și depășirea tuturor obstacolelor, atât în plan emoțional, cât și în plan fizic/material.

Pluton își continuă șederea în Capricorn în 2017 (și câțiva ani buni de-acum încolo), generând o percepție mai intensă a ceea ce se petrece în jurul tău, dar și nevoia de restructurare personală ori de reevaluare a viziunii pe care o ai despre prietenie sau despre participarea la diverse grupuri socio-profesionale. Aici intră și implicarea în proiecte de grup, fiindcă Pluton guvernează casa a XI-a a Capricornului.

Din cauză că Pluton formează un careu cu Jupiter, la sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie și în luna august 2017 s-ar putea să constați că relațiile cu anumite persoane sau colaborarea cu anumite grupuri îți afectează negativ imaginea sau proiectele de viitor. Pe de altă parte, este foarte posibil ca o serie de Capricorni să refuze anumite proiecte comune doar din motive de nesiguranță, conservatorism sau cine știe ce vechi prejudecăți întipărite adânc în mintea lor.

După 10 octombrie 2017, odată cu intrarea lui Jupiter în casa a XI-a a Capricornului, colaborările devin deosebit de importante și te pot scoate în prim-plan într-un mod neașteptat, aducându-ți beneficii importante. Prietenii și/sau colaboratorii se pot dovedi acum sfetnici de nădejde.

În plan personal, preocupările Capricornilor în ceea ce privește locuința, o eventuală mutare sau renovare dau roade mai cu seamă în mai și noiembrie 2017. Nu este exclus ca abia acum să te poți bucura de ceea ce ai început în anii trecuți și să îți găsești liniștea într-un sediu nou ori într-o locuință nouă sau complet renovată și reutilată.

Horoscop 2017 Varsator

Anul 2017 aduce Vărsătorilor agitație și stres, oportunități de deplasare, de aprofundare a studiilor și cunoștințelor, dar și posibilitatea de a experimenta lucruri cu totul noi și provocatoare.

Axa cunoașterii Vărsătorului (casele a III-a și a IX-a) este energizată în 2017 de opoziția Jupiter-Uranus, care se face mai puternic simțită la începutul lui martie și sfârșitul lui septembrie. Uranus este guvernatorul Vărsătorului, iar prezența sa în casa comunicării și a învățării Vărsătorului încă din 2011 (până în 2018) ar trebui să te conducă spre o schimbare a tiparelor de gândire, spre o schimbare a percepției asupra lumii, spre o lărgire a perspectivei și o revizuire a concepțiilor despre lume și viață în general.

De asemenea, în 2017 ar fi indicat să manifești mai multă receptivitate față de opiniile celorlalți, să nu te încăpățânezi să faci numai ca tine.

Prezența lui Jupiter în casa a IX-a a Vărsătorului indică o perioadă cu posibilități de dezvoltare intelectuală, o perioadă bună pentru desăvârșirea studiilor, pentru a-ți realiza și publica lucrarea de masterat ori de doctorat sau orice tip de scriere pe care îți tot planifici să o scoți pe piață.

Aspectele tensionate pe care Jupiter le formează cu Uranus și Pluton în 2017 sunt însă indicatori că reușita Vărsătorilor depinde în mare măsură de reformularea proiectelor pe termen lung (mai ales în perioada 6 februarie – 9 iunie), dar și a filosofiei de viață, care își lasă puternic amprenta asupra modului cum sunt gestionate aceste proiecte.

De asemenea, în 2017 ai putea lua în considerare schimbarea specializării profesionale, a facultății pe care o urmezi, a unor planuri de călătorie. În funcție de toate acestea, începând cu luna octombrie 2017 poți avea rezultate spectaculoase în plan profesional sau poți obține o diplomă, un premiu ori recunoașterea publică a performanțelor tale.

De remarcat în 2017 ar mai fi eclipsele de Lună și de Soare care au loc pe axa relațională a Vărsătorului (casele I și a VII-a), dar și o eclipsă de Soare în casa banilor și a valorii personale a Vărsătorului. Astfel, am putea vorbi despre o repoziționare în cadrul parteneriatelor, dar și de o reconsiderare a îndatoririlor fiecăruia în viața de cuplu.

Și în ceea ce privește spațiul de locuit/familia ai de revizuit și de reconsiderat atitudini, proiecte, investiții, relații, fiindcă Venus, stăpâna casei a IV-a a Vărsătorului, retrogradează în intervalul 4 martie – 15 aprilie 2017. În această perioadă nu sunt recomandate tranzacțiile imobiliare, negocierile legate de proprietăți și nici investițiile în remodelarea sau reutilarea spațiului de locuit ori a biroului.

Trebuie ținut cont că, pentru Vărsători, Venus guvernează și casa a noua, a călătoriilor lungi, a străinătății și a studiilor superioare. De aceea, în martie și în prima jumătate a lunii aprilie 2017 se recomandă o prudență deosebită sau chiar amânarea drumurilor pe distanțe mari sau în afara țării, atenție sporită dacă ai de dat examene sau dacă trebuie să-ți arăți valoarea demonstrându-ți cunoștințele acumulate în anumite domenii.

Horoscop 2017 Pesti

Călătoriile pe care ți le dorești sau care îți sunt necesare în 2017 ar putea întâmpina dificultăți, cel mai probabil de natură financiară. Ideal ar fi să nu te împrumuți, ci să îți chibzuiești mai bine cheltuielile. Dacă ești student departe de locurile natale, va trebui să înveți să îți drămuiești mai bine banii primiți de-acasă, pentru că cei care te susțin ți-ar putea reproșa că cheltuieși prea mult și ar putea chiar să îți reducă subvențiile.

De altfel, instabilitatea financiară îți poate da bătăi de cap mai tot anul 2017, în special dacă dai curs impulsului de a te întinde mai mult decât îți este plapuma. S-ar putea să ai impresia că fără un credit, două, nu-ți poți împlini visele, mai ales dacă acestea au legătură cu sfera academică ori poate cu o călătorie sau cu emigrarea.

De asemenea, în 2017 ar fi bine să fii atent la costurile pe care le presupune participarea ta în diverse grupuri. Aspectul tensionat dintre Pluton, situat în casa a XI-a Peștilor (casa prietenilor și a grupurilor sociale, dar și a speranțelor de viitor) și Jupiter, situat în casa veniturilor suplimentare și a împrumuturilor Peștilor, sugerează că ar fi bine să îți ajustezi proiectele pe termen lung în funcție de posibilitățile financiare reale.

Relațiile cu prietenii și/sau cu anumite grupuri socio-profesionale tind să fie tensionate în 2017 dar, dacă îți revizuiești predispoziția de a fi dogmatic, de a-ți impune punctele de vedere sau ideile pe care ceilalți le văd ca fiind utopice, atmosfera se schimbă radical. Evită încercările de a manipula și ai grijă să nu cazi pradă vreunei escrocherii!

La 10 octombrie 2017, Jupiter își începe tranzitul de un an prin casa a noua a Peștilor, casa studiilor superioare, a înțelepciunii, a relațiilor cu străinătatea, a călătoriilor și a filosofiei de viață. Indiferent dacă ești sau nu elev/student, caută să înveți cât mai multe lucruri noi, caută să-ți lărgești perspectiva asupra vieții și să-ți cultivi intelectul! Acum înveți cu mai multă ușurință, trebuie doar să vrei. Dacă nu ești un artist deja consacrat, evită visatul cu ochii deschiși și planifică-ți viitorul în amănunt!

Trei dintre eclipsele din 2017 activează axa sănătății Peștilor, mai precis casa a VI-a (eclipsă de Lună pe 11 februarie și eclipsă de Soare pe 21 august) și casa a XII-a (eclipsă de Lună pe 7 august). Astfel, este recomandabil ca în 2017 să ai mai multă grijă de sănătate și să încerci să îți reorganizezi optim regimul de viață, astfel încât să ai timp și pentru odihnă și răsfăț.

Se poate ca o problemă de sănătate să iasă la lumină în 2017 și, deși nu pare cine știe ce, indicat ar fi să nu o ignori, ci să faci tot ceea ce îți stă în putință pentru a clarifica simptomele și diagnosticul.

Cum Luna este pentru Pești și guvernatoarea casei copiilor, în 2017 este recomandat să monitorizezi mai atent starea de sănătate a acestora (dacă ai).

Sursa: http://www.eastrolog.ro/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.