Sedinta comuna solemna a Senatului si Camerei Deputatilor consacrata comemorarii victimelor Pogromului de la Iasi din anul 1941, in Parlamentul Romaniei, miercuri, 30 iunie 2021. Inquam Photos / Ilona Andrei

Guvernul USR propus de Dacian Cioloș a picat in Parlament. Guvernul Cioloș a strâns doar 88 de voturi „pentru”, din cele 234 necesare.

”E clar că acest Guvern nu are cum să treacă. Știe și dl Cioloș, știe toată lumea. Este o bătaie de joc la adresa românilor. Nu putem accepta un ministru al Sănătății care este părtaș la acest dezastru sanitar”, a spus Ciolacu.

Kelemen Hunor: Stimați colegi ați cam rămas singuri.

”De la bun început am susținut că principala cheie a stabilității acestei coaliții este să renunțăm la orgolii. Ați renunțat fiindcă pentru dvs era mai importantă o persoană. V-ați baricadat în propriile decizii, ați spus că toți sunt old school, doar voi sunteți diferiți, după care v-ați asociat cu unii și cu alții și ați dărâmat un guvern. Acum cereți voturi. Stimați colegi ați cam rămas singuri. Când nu poți să convingi în Parlament pe nimeni să te susțină orice dezbatere despre programul de guvernare este inutilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here