Grevă la Complexul Energetic Oltenia

Grevă la Complexul Energetic Oltenia

Câteva sute de mineri, angajaţi ai mai multor cariere din cadrul Complexului Energetic Oltenia au intrat în grevă în urmă cu trei zile, acestia  refuzând să intre în ture şi cerând majorarea salariilor şi acordarea de vouchere de vacanţă.

Ca urmare a intreruperii voluntare a lucrului in unele cariere din cadrul Societatii Complexul Energetic Oltenia, cu consecinte iremediabile asupra activitatii companiei, a fost stabilita, de catre conducerea Ministerului Energiei, o intalnire intre conducerea societatii si partenerii sociali, la sediul Ministerului Energiei, in data de 14.01.2019, ora 15:00, pentru identificarea solutiilor corespunzatoare.

Avand in vedere posibilitatea producerii unor consecinte deosebit de grave asupra functionarii Sistemului Energetic National, precum si pentru desfasurarea cu rezultate optime a intalnirii stabilite, este necesara reluarea imediata a activitatii de productie.

Conducerea societatii isi manifesta totala disponibilitate pentru continuarea dialogului cu partenerii sociali in vederea solutionarii problemelor aparute.

Leave a Reply

Your email address will not be published.