Autoritatile valcene au inceput evacuarile in comuna Alunu – doua familii au fost nevoite sa paraseasca gospodariile aflate in pericol din cauza alunecarilor de teren.

Urmare a întrunirii C.L.S.U. Alunu, în urma analizei operative din zonă, a hotărât evacuarea a două familii, M. Victor și M. Constantin

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, instituțiile cu atribuții în domeniu au dispus măsurile necesare pentru asigurarea siguranței cetățenilor ce locuiesc în zona manifestării situației de urgență și în mod special în zona frontului alunecării de teren de la Alunu.

Potrivit reprezentantilor ISU Valcea, cinci gospodarii sunt in pericol dupa după ce o haldă de steril a luat-o la vale.

”Din data de 11 mai 2017 zona a fost monitorizată permanent de către reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniu. De asemenea, diferite comisii s-au deplasat în zonă pentru stabilirea măsurilor necesare asigurării siguranței cetățenilor”,  au declarat reprezentantii ISU Valcea.

.”Monitorizăm și vom interveni, conform competențelor legale, în cazul în care locuitorii din comuna Alunu ar putea fi afectați de alunecarea haldei de steril. Am dispus ca o echipă de la Direcția Tehnică a Consiliului Județean Vâlcea să se deplaseze în zonă pentru a sprijini, la nevoie, autoritățile locale și celelalte instituții, atunci când va trebui să intervenim, a declarat presedintele CJ Valcea, Constantin Radulescu.

Sursa foto: www.ramnicuvalceaweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here