Gorj: Primăria municipiului Târgu-Jiu primește cereri pentru ajutorul de încălzire

Gorj: Primăria municipiului Târgu-Jiu primește cereri pentru ajutorul de încălzire

Începând de astăzi Primăria municipiul Târgu-Jiu primește cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor cu gaze naturale, energie electrică ori combustibili solizi pentru sezonul rece 2016 – 2017.

Toate dosarele se vor colecta în centrele de primiri cereri pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinţelor organizate de către Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu la cluburile vârstei a treia din municipiu sau la sediul direcției.

Se pot încadra la primirea subvenţiilor toate acele familii sau persoane singure al cărui venit pe membru de familie nu depăşeşte suma de 615 lei.
Programul de lucru în centre, în perioada de primire a dosarelor, va fi unul prelungit, chiar şi în weekend. Pentru încălzirea locuinţelor cu energie electrică, cererile se depun la sediul DPPS Târgu-Jiu, vizavi de Piaţa Centrală.
Anul trecut, la nivelul municipiului Târgu-Jiu, au fost acceptate la plată pentru sezonul noiembrie 2015 – martie 2016, un număr de 4.400 de cereri la sistemul de încălzire cu gaze naturale, la energie electrică şi la încălzirea cu lemne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.