Asociatia Grupul de Acţiune Locală „Microregiunea Horezu” anunţă prelungirea apelului de selectie pentru depunerea proiectelor pe Masura M5/6A – “Dezvoltarea economiei locale prin infiintarea/extinderea/modernizarea de unitati economice de productie si servicii

Măsura M5/6A

Data limita de depunere a proiectului

19.03.2018

Suma maximă nerambursabilă care poate fi acordata pentru finantarea unui proiect (euro)

30.000

Valoarea totala a sprijinului (euro)

140.782

Beneficiari eligibili masura M5/6A:

  • Microintreprinderi si intreprinderi non-agricole mici, existente sau nou-infiintate, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, din teritoriul GAL Microregiunea Horezu;

  • Fermieri sau membri unor gospodarii agricole din teritoriul GAL care isi diversifica activitatea agricola prin dezvoltarea unei activitati non-agricole in cadrul intreprinderii deja existente, incadrabila in microintreprinderi si intreprinderi mici, cu exceptia persoanelor fizice neautorizate.

  • Cabinete Medicale Individuale (CMI) si Cabinete Medicale Veterinare (CMV) constituite conform legii

Apelul se adresează actorilor locali privaţi sau altor beneficiari care propun proiecte ce vor fi implementate în aria de acoperire a GAL „Microregiunea Horezu”.

Proiectele pot fi depuse la sediul GAL „Microregiunea Horezu” din Orasul Horezu, Str. 1 Decembrie, Nr.11, Judeţul Valcea, de luni pana vineri, în intervalul orar 16:00-20:00.

Informatii detaliate cu privire la accesarea si derularea masurii sunt cuprinse în ghidul solicitantului pentru măsura M5/6A, elaborat de GAL, în vigoare la momentul lansării apelului si fisa masurii disponibila pe site-ul GAL “Microregiunea Horezu”  www.galmicroregiuneahorezu.ro.

Detalii referitoare la desfăşurarea sesiunii puteţi obtine la numărul de telefon: 0250861305 sau pe adresa de e-mail gal.horezu@gmail.com dar şi la sediul Grupului de Acțiune Locală „Microregiunea Horezu”, de luni pana vineri intre orele 16:00-20:00, unde puteţi solicita in mod gratuit informații despre măsura si ghidul masurii, in format tiparit sau electronic (CD/DVD).

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.