florin roman, pnl, detinuti, liberi

Liderul deputaţilor PNL Florin Roman a acuzat PSD că este iresponsabil si ca doresc transformarea Romaniei in Grecia, pentru câteva voturi la alegeri.

”Cred că prin decizia pe care a avut-o PSD azi de a se opune retrimiterii la comisii, în condiţiile în care colegul Andronache a prezentat viciile de fond semnalate, sunt consternat de fpatul că înainte cu câteva zile de alegerile locale aţi luat decizia care aruncă în aer României. Numele tău PSD e iresponsabilitate. Doriţi să transformaţi România în Grecia, iar apoi să spuneţi că de vină sunt liberalii. E un demers politic care nu ţine cont de faptul că România e în pandemia, de faptul că am avut cheltuieli enorme pe pandemia sanitară, având în vedere că dvs aţi lăsat depozitele cu zero stocuri şi medicamente şi faptul că aruncaţi România pe marginea prăpastiei doar pentru a obţine câteva voturi în plus.

Aţi demonstrat că nu vă pasă de România, de oameni, de viitorul acestei ţări, şi sunt convins că românii vor plăti nota la alegerile locale şi la alegerile parlamentare. Vom ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale şi vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca România să scape de PSD şi duminică românii vor vota PNL pentru a scăpa de PSD”, a afirmat Florin Roman, citat de news.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here