Florin Roman, PNL: Miniștri sunt haituiti, guvernul liberal este blocat de majoritatea toxica PSD-Pro România și uneori UDMR

0
florin roman, pnl, detinuti, liberi

Liderul deputatilor liberali, Florin Roman, face o scurta retrospectivă la cele sase luni de cand se afla la guvernare. Liberalul spune, pe pagina de Facebook,  ca au fost sase luni grele, de război total cu Nicolicea, Bacalbașa & Co.

”Se împlinesc azi 6 luni de când am primit încrederea colegilor și colegelor din PNL sa ii reprezint ca lider de grup!

Au fost 6 luni dificile, de război total cu Nicolicea, Bacalbașa & Co, pentru ca PSD l-a schimbat pe Dragnea, dar in parlament au rămas aceiași deputați făcuți din pixul lui Dragnea.

A urmat pandemia și am rămas singuri împotriva tuturor politicienilor care isi doreau o țara prăbușită. Populismul și agresivitatea, știrile false, minciuna și demagogia au rămas armele de atac ale PSD! Nu s-au schimbat cu nimic. Sunt incapabili sa se reformeze. Care e diferența între Dragnea și Ciolacu?

Baronii trag in continuare sforile! Miniștri sunt haituiti, guvernul liberal este blocat de majoritatea toxica PSD-Pro România și uneori UDMR.

Angajamentul meu ferm este sa nu facem nici un pas înapoi! Pana nu vom scapa de “ciuma roșie”! Pentru asta avem nevoie de încrederea voastră!

Nu suntem perfecti, dar nu suntem Dragnea, Dancila, Bacalbașa, Nicolicea sau Andrușcă! Vom trece și peste aceste momente dificile și vom câștiga! Impreuna” , scrie Florin Roman, pe pagina de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here