Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni, in cadrul declaratiilor saptamanale, ca programul de guvernare al PSD este, de fapt, un program de distrugere a economiei Romaniei.

”Astazi vreau sa vorbesc despre un subiect care ne afecteaza pe toti direct. Stiti foarte bine ca Romania trece printr-o perioada dificila, criza economica si o criza de sanatate, iar o mare parte, in special cea mai mare parte din vina, o are PSD. Astazi, sunt aici pentru a trage un semnal de alarma, pentru ca, in perioada urmatoare urmeaza evaluari ale ratingului de țară de la cele trei agentii de rating. Toate cele trei vor prezenta evaluari pe baza a ceea ce se intampla astazi in Romania, cu economia Romaniei, cu masurile pe care le ia Guvernu, dar si cu ceea ce se poate intampla in viitor.

Anul acest am vorbit aproape saptamanal, cu agentiile de rating, Comisia Europeana, cu investitorii, cu partenerii nostri institutionali si am reusit, in conditii foarte dificile, sa mentinem ratingului de țară, sa finantam deficitul bugetar la costuri cat mai mici. Toate aceste le-am facut, desi am fost sub asediu continu din Parlamentul Romaniei, cu proiecte de legi care aruncau in aer finatele tarii. Pana acum, PSD a venit cu declaratii publice, dar de doua saptamani exista un document scris, care se va transforma in lege si are foarte multe promisiuni, asa-numitul program de guvernare al PSD, un program toxic de distrugere a economiei Romaniei. Ceea ce propune PSD prin acest program de guvernare, reprezinta o crima cu premeditare asupra stabilitatii  economice”, a declar Florin Citu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here