Premierul Florin Citu a declarat sambata, la Congresul PNL, ca el nu va purta niciodată o geacă rosie pe care sa scrie ”Votați PSD”, asa cum a facut adversarul sau, Ludovic Orban.

”Eu nu voi purta niciodată o geacă pe care scrie Votați PSD! Niciodată! Ne delimităm de acest partid toxic, îl ținem în opoziție acum, dar și după 2024. Nu o să mă vedeți niciodată forțând omoțiune împotriva propriului guvern. Suntem liberali, nu facem ca Dragnea!

”Acum PNL trebuie sa mearga la alt nivel, nu este ceva personal, este o traiectorie noua pentru partidul nostru. Stiu ca si contracandidatul meu constientizeaza acest lucru, dar nu-l accepta pentru ca in joc este cariera lui politica.

Fapte, nu vorbe, colegi liberali, asta vor romanii de la noi si va cer azi sa votati omul faptelor.

Eu va spun sincer ca acest congres ne va face mai puternici. Am gestionat bine criza de sanatate, Romania a fost verde pana acum, nu inchidem economia, nu vom inchide mall-urile, pietele, afacerile, cat voi eu presedinte nu vom inchide economia.De maine suntem un partid unit. Eu sunt Florin si sper ca v-am convins pe toti sa veniti in echipa mea, avem multa treaba in urmatorii 8 ani”, a declarat premierul Florin Citu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here