flavius sirop

La sediul PNL Dolj a avut loc o conferinta de presa sustinuta de Flavius Sirop si Marian Vasile, consilieri locali si Cosmin Calin, consilier judetean.

Printre subiectele abordate s-au numarat lipsa caldurii in Craiova, incalcarea legii electrorale de catre CJ Dolj, dar si activitatea politiei locale.

Supiectul furnizarii agentului termic a fost adus in discutie de consilierul local Flavius Sirop.

”Asadar, in primul si in primuil rand avem o problema de sanatate publica! Eu va intreb pe dumneavoastra: aveti caldura in apartamente? La momentul de fata eu locuies intr-un apartament si tremuram in casa de frig. La frigul si data aceasta, sa se dea un pic de caldura dimineata si un pic seara, sa ne ”adoarma”, ne duce cu gandul la niste vremuri de trista aminitire, la care nici nu ne gandeam sa mai visam. Acesta este rezultatul unei politici dezastroase dusa de actuala administratie PSD.

In momentul de fata, la aceasta problema cu caldura ne descurcam cum putem, cu calorifere electrice s.m.d. Aceasta poate deveni o problema de sanatate publica, poate duce la fel de fel de probleme de sanatate, nu e normal sa stam in frig. Totusi, PSD- ul fiind un partid provenit din fostul Partid Comunist, aplica inca retorica accea a lui Ceausescu: mai puneti o haina pe voi”. Decat sa platim bani pe medicamente, nu mai bine platim caldura”  a declarat Flavius Sirop.

La randul sau, consilierulul Judetean Cosmin Calin, acuza Consiliul Jidetean si Biblioateca Aman de incalcare a Legii Electorale, prin organizarea și susținerea materială a lansării volumului “Cum i-am cunoscut pe Klaus Iohannis, Dan Barna, Traian Băsescu și Ion Iliescu” scris de George Simion.

”Vreau sa aduc in discutie o incalcare grava a legii electorale de catre Consiliul Judetean Dolj prin Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”. Avand in vedere ca suntem in campania electorala, mi se pare total anormal ca aceasta institutie, Consiliul Judetean, sa isi asume o lansare de carte”.

In acest sens, PNL Dolj a depus astăzi o sesizare către Biroul Electoral Județean care este obligat să analizeze situația și să dispună măsuri conform legii.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here