Astăzi filiala Dolj a Partidului REPER a depus la Biroul Electoral candidaturile pentru Primăria Craiova și Consiliul Local Craiova.
Mulțumim pe această cale tuturor celor care s-au mobilizat și au semnat pentru Partidul REPER.
Senatorul Cosmin Poteraș este candidatul nostru pentru funcția de primar al Municipiului Craiova, în timp ce lista de consilieri locali este deschisă de președinta REPER Dolj, Carmen Stângă.
IT-ist, fost asistent universitar, Cosmin Poteraș își propune să deschidă orașul către investitori:
„Trebuie să recuperăm decalajul economic dintre Craiova și celelalte mari orașe din România. După 34 de ani dominați de PSD, ani în care investitorii ne-au ocolit din cauza corupției și a incapacității administrației locale de a dezvolta orașul, Craiova merită să fie reprezentată în fața investitorilor de oameni cu experiență în mediul privat, care înțeleg nevoile lor și care pun mai presus craiovenii și nu pilele, interesele personale sau parandărătul.
Cei mai mulți dintre tinerii craioveni își planifică viitorul în alte orașe sau țări. Craiova poate și trebuie să le ofere un mediu în care să se dezvolte profesional și în care să ducă o viață decentă alături de familie și prieteni.”
Economistă, cu o experiență de 14 ani în sistemul bancar, în contact direct cu oamenii, Carmen Stângă dorește creșterea calității vieții în Craiova:
„Ne dorim consultarea cetățenilor în luarea deciziilor și transparență în cheltuirea banului public. Calitatea serviciilor publice este precară în Craiova: copiii nu au loc în creșe, persoanele vulnerabile nu au parte de sprijin.
Clădirile de patrimoniu sunt în paragină în timp ce orașul se umple de clădiri construite în spații improprii. Orașul e sufocat de aglomerația din trafic, de praf, cenușă și noxe în timp ce transportul în comun, pistele de biciclete sau trotuarele lasă de dorit. Toate aceste lucruri trebuie să se schimbe. Craiova trebuie să devină un oraș pentru oameni și nevoile reale ale acestora.”
Programul REPER pentru Craiova poate fi consultat pe cosminpoteras.ro. Ne dorim o campanie onestă, în care să prezentăm soluțiile noastre, astfel încât craiovenii să poată alege informat.
Votul util este cel exprimat în favoarea celor mai buni candidați și nu pentru varianta cea mai puțin rea sau pentru cei care țipă mai tare și vin cu propuneri populiste din 4 în 4 ani. REPER aduce pe buletinul de vot oameni integri, muncitori care pot dezvolta orașul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.