Elena Costea, candidatul PUSL Dolj la Primaria Malu Mare a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre lipsa investitiilor in localitate unde candideaza, dar si despre o noua formula de atragere a investitiilor, si anume, prin parteneriat public privat. Intrebata cu ce proiect va incepe daca va castiga mandatul de primar al comunei Malu Mare, Elena Coste ne-a raspuns:

”In primul rand voi face un audit financiar pentru a verifica toate neregulile ce au fost facute in mandatele fostilor primari. Voi incepe cu partea de asfaltare, sunt proiecte care se vor identifica imediat ca si masuri de finantaare, chiar anul acesta, cu partea de canalizare – aș lua totul intr-o ordine: canalizare, gaze, asfaltare, pentru ca degeaba am asfalta dacă ulterior va trebui sa ii detelioram pentru introducerea celorlalte utilitati. Toate aceste atrebuie luate intr-o ordine intrucât asfaltul, trotuarele care lipsesc ar trebui sa fie impecabile dupa finalizarea lucrărilor”, a  declarat Elena Costea.

Investiție pentru construirea unei fabrici de legume – fructe printr-un parteneriat public-privat

De asemenea, aș face parteneriat public -privat pentru construirea unei fabrici de procesare legume-fructe. Eu lucrez pentru foarte multi fermieri si acestia nu au desfacere pentru produsele pentru care muncesc foarte mult. Nu se pune preț pe producatorul roman! Astfel, aș aface aceasta fabrica de procesare printr-un parteneriat public-privat și as atrage toti fermierii sa-si aduca produsele”, a mai adaugat Elena Costea, candidat PUSL Dolj la Primaria Malu Mare.

1 COMENTARIU

  1. As vrea un primar cu verticalitate .Corect, sa nu fie vândut consilierilor pentru un vot contra unei persoane din comuna.Unii care ajung in consiliu ,ajungând acolo au vrut și vor beneficii. Sper să fiți un primar cinstit,sa nu îmi fie rușine de mine că am dat votul.Nu știam că există acest partid în Malu Mare.Multumesc celor doi tineri care au venit pe strada Merilor și am stat de vorbă cu ei.Succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.