eduard ciceu,pro romania

PRO România Dolj a organizat intâlnirea Regională pentru pregătirea candidaților la alegerile locale. In cadrul intalirii, candidatul Pro Romania la Primaria Craiova, Eduard Ciceu, a spus ca, desi a lipsit 16 ani din Craiova, problemele comunitatii au ramas aceleasi.

”Am plecat din Craiova in urma cu 16 ani. De ce? Pentru ca industria creativa nu imi oferea posibilitatea de a dezvolta aceasta pasiune pentru publicitate in Craiova si companiile cu care doream eu sa lucrez nu erau prezente in Craiova.  Am ramas foarte conectat la Craiova, parintii mei sunt aici, sora amea este aici, prieteni mei sunt aici. Eu am ramas foarte conectat la Craiova, de aici a venit si decizia mea, atunci cand am primit o invitatie din partea Pro Romania sa prezint proiectul meu si va spun sincer, nu ma vedeam in postura de politician daca nu aparea in interiorul meu aceasta revolta de ceea ce se intampla in Romania actuala.

Vorbim de autostrazi, vorbim de investitii si ne lamentam ca nu avem drum expres pana la Pitesti, ca sa fim conectati de Bucuresti, dar sa fim seriosi, Iasul ce conexiuni are si s-a dezvoltat mult mai bine fata de Craiova.

Ati vazut veun drum expres care leaga Clujul de Bucuresti, ca sa fie mai bine dezvoltat. Nu vorbim de acea zona a Romaniei care este mai aproape de Europa civilizata, si anume, de Timisoara sau Oradea, dar putem sa ne comparam cu orase care performeaza mult mai bine decat Craiova.

O sa vedeti o campanie electorala complet diferita de ce ati vazut pana acum. Mie nu mi-au placut si nu imi plac mizeriile politice si mi se spune in grupul meu de prieteni, ca politica este o mocirla. Eu cred ca a ajuns o mocirla ca cineva, in trecut, efectiv ne-a antagonizat: am ajuns sa ne uram batrani cu tineri, angajati la privat cu angazati la stat si asa mai departe. Asta trebuie sa se termine odata pentru todeauna. Cred ca trebuie sa se termine odata cu baroniada asta, sa angajam oameni competenti sau sa-i descoperim, ca sunt in institutiile publice, eu am cunoscut oameni competenti, dar care nu au acces la functii, pentru ca nu sunt ruda cu cine trebuie din marele partid. Asta trebuie sa se termine”, a declarat Eduard Ciceu, candidatul PRO Romania la Primaria Craiova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here