Ecaterina Andronescu, in asteptare unui nou mandat la Educație

0
numire, ministru, educatie, androescu

In urma cu mai putin de o saptamana, presedintele Iohannis face cateva referiri interesante cu privire la numire Ecaterinei Andronescu la Ministerul Educatiei. Iohannis declara ca aceasta propunere va avea de asteptatat, pana cand nu se lamureste daca aceasta numire este vointa viitorului ministru sau a sefului PSD.

“Eu am criticat guvernul ca să îi implusionez. Cealaltă propunere, dacă bine am reținut, doamna Andronescu va fi propusă pentru Învățământ. Vă spun că aici o să dureze un pic mai mult, s-ar putea chiar un pic mult mai mult. Dintr-un motiv simplu, eu am fost recent la un eveniment foarte frumos, la Politehnică. Poate vă amintiți „200 de ani de învățământ tehnic românesc”- un eveniment la care am participat cu plăcere, am văzut realizări senzaționale la Politehnică și mi-a părut bine că am mers acolo.

Neîntrebată, mi-a spus, totuși, doamna Andronescu, că ea în niciun caz nu va merge la minister, că lucrurile nu merg bine și așa mai departe. Aflu acum cu surprindere că este propusă. Va dura un pic până mă lămuresc dacă este dorința domniei sale să meargă, sau numai dorința partidului, sau dacă se face o remaniere cu bucata”, decalarat presedintele Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here