Dosarul în care fostul primar al Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită şi spălare de bani, se intoarce la DNA, decizia fiind definitiva.

Magistratii de la Curtea de Apel București a decis vineri să trimită la DNA dosarul în care Lia Olguța Vasilescu este acuzată de luare de mită şi spălare de bani, după ce mai multe probe strânse de procurori au fost anulate.

Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată pe 19 iulie, fiind acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni).

În același dosar, au fost deferiți justiției Radu Cosmin Preda, fost administrator public al Craiovei, pentru complicitate la luare de mită (două infracțiuni) și instigare la spălare de bani, și Elena Daniela Popescu, la data faptelor reprezentant al unei asociații non-profit, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here