• In prezenta conducerii Tineretului Naţional Liberal, reprezentată de preşedintele Mara Mareş, dar și colegi liberali din județele Olteniei, TNL Dolj si-a ales noua conducere, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Judeţean al TNL, eveniment ce a avut loc, joi, la Ramada Plaza.

Doru Câplea, reales președinte al TNL Dolj

” Vreau sa va multumesc voua, colegii din TNL Dolj, dar si TNL National. Multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in cei cinci ani de zile. TNL Dolj a fost implicat in toate actiunile TNL Nationa, actiuni de donare de sange, actiuni de ecologizare, cafenele liberale.

Vreau sa dau doua exemple de primari  alesi din TNL Dolj: domnul primar al comunei Radovan si domnul primar al comunei Bucovat.

Am decis sa candidez pentru a duce mai departe o serie de proiecte incepute. Anul acesta se implinesc 12 ani de cand am intrat in PNL. Am intrat in PNL Dolj ca simplu membru. ,Va multumesc mult!, a declartat  Doru Câplea, presedintele TNL Dolj.

Conform art. 47 din Regulamentul privind Organizarea şi funcţionarea organizaţiilor TNL, Biroul Politic Judeţean va fi compus din; presedinte, doi prim-Vicepreședinți, un secretar general, opt vicepreședinți, doi secretari adjuncţi si 15 membri.

 

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.