Depistați la volan, în trafic, în municipiul Craiova, aflându-se sub efectul substanțelor psihoactive!

Tânăr depistat conducând un autoturism deși nu deținea permis de conducere și se afla sub efectul substanţelor psihoactive!

Ieri, 6 iulie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au oprit pentru control, pe strada Matei Basarab, din municipiul Craiova, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr, de 26 de ani, din comuna Valea Stanciului.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Tot ieri, polițiștii Biroului Rutier Craiova au oprit pentru control, un bărbat de 40 de ani, din Maglavit, care conducea un autoturism pe strada A.I. Cuza, din Craiova.

Fiind testat cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că testarea cu aparatul Drugtest nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, astfel că, cele două persoane depistate au fost conduse la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Pe numele celor doi, polițiștii au întocmit dosare penale.

2 COMENTARII

  1. Dacă au luat Paracetamol și testul este fals cine plătește?
    Eu dacă vorbesc de rău un polițist sunt amendat. Dacă un pilițist mă denigrează (susținând că am consumat droguri) ce pedeapsă primește?
    Cred că ne îndreptăm spre un stat polițienesc, stat care numai „de drept” nu este.

  2. Întrebarea este dacă au avut motiv (conduceau aiurea, aveau recipiente cu droguri etc.) ca să-i oprească… Ciolacu spune că trebuie achiziționate aparate performante, apoi să se aplice legea… Cum rămâne, la cum vor polițiștii sau cum vrea Statul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.