Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către Ioana Sadoveanu, secretar la primăria Gângiova,  Dolj, a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane.

”Agenția Națională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție  cu privire la existența indiciilor referitoare la săvârșirea de către SADOVEANU IOANA a infracțiunii de folosire a funcției pentru favorizarea unor persoane, prevăzută de art. 301  din Codul Penal, întrucât, în exercitarea atribuțiilor de secretar al comunei, a îndeplinit acte prin care s-a obținut un folos patrimonial pentru fiica acesteia, respectiv a întocmit/semnat acte premergătoare organizării unui concurs în urma căruia fiica persoanei evaluate a fost angajată.”

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

2 COMENTARII

  1. Sadoveanu Ioana -secretarul Primariei Gangiova a comis aceeasi infractiune si la angajarea norei sale Boldu Andreea si promovarea acesteia la compartimentul RELATII CU PUBLICUL din cadrul Primariei Gangiova , judetul Dolj. A comis un concurs de infractiuni in forma continuata. Cu concursul tacit al primarului si Prefecturii Dolj. La toate sesizarile Prefectura Dolj a aparat cu inversunare pe Sadoveanu Ioana.

  2. A.N.I. sa se sesizeze si in cazul angajarii norei sale Boldu Andreea , adica a secretarei comunei Gangiova numita Sadoveanu Ioana . Exact aceleasi infractiuni le-a comis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.