O femeie de 71 de ani, din localitatea Ișalnița,  ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, a fost accidentată mortal autoutilitară, pe DN 6.

În seara zilei de 15 aprilie a.c.,  21.35, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în afara localităţii Ișalnița.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că, un bărbat din județul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, în afara localităţii Ișalnița, ar fi surprins și accidentat o femeie de 71 de ani, din localitate, ce s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis.

Ulterior impactului, victima ar fi fost lovită și de alte două vehicule ce se deplasau în spatele autoutilitarei.

Din nefericire, în urma evenimentului, femeia a decedat.

În continuare, polițiștii sunt la fața locului pentru efectuarea de cercetari în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, traficul fiind restricționat.

1 COMENTARIU

  1. Sunt nepoata decedatei si nu a traversat printr un loc nepermis, oricine folosind logica nu ar afirma asta!
    O femeie de 71 de ani traverseaza printr un loc nepermis urmand sa escaladeze separatorul din beton cu o inaltime de luat in consirerare , avand trecerea de pietoni foarte aproape?!?
    Politia detine imagini surprinse de la momentul impactului si sunt sigura ca acestea vor spune o cu totul alta poveste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.