Dolj: A promis o spaga de 500 de euro si a ajuns dupa gratii

Dolj: A promis o spaga de 500 de euro si a ajuns dupa gratii

Ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Dolj, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în colaborare cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj, au procedat la prinderea în flagrant a unui bărbat în vârstă de 39 ani, după ce a dat suma de 100 euro din cea de 500 euro promisă unui echipaj format dintr-un agent de poliţie şi un subofiţer de jandarmi.

În fapt, echipajul format dintr-un agent de poliţie şi un subofiţer de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat care nu deţinea permis de conducere şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Oraş Segarcea, pentru constatarea infracţiunii.

În timpul întocmirii actelor de constatare, bărbatul a promis celor doi lucrători diverse sume de bani, cuprinse între 150 euro şi 500 euro, pentru a nu i se întocmi dosar penal, însă aceştia au refuzat categoric oferta, au continuat să întocmească actele de constatare a infracţiunii şi au sesizat fapta la DGA – SJA Dolj.

Persoana a fost prinsă în flagrant imediat după ce a dat suma de 100 euro celor doi lucrători, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.

Procurorul de caz a dispus, în primă instanţă, reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului iar, la data de 11 martie a.c., Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.