Doi turisti finlandezi le-au multumit politistilor valceni

Doi turisti finlandezi le-au multumit politistilor valceni

In urma cu aproximativ o luna de zile, mai exact in seara zilei de 9 aprili, celor doi turisti le-au fost cerute actele de identitate de polițiștii din Vâlcea, după ce au fost observați că încercau să campeze rulota la marginea localității Copăceni din județul Vâlcea.

Mare le-a fost surpriza celor doi turiști când agentul șef principal de poliție Ion Stroescu și agentul de poliție Cosmin Fieraru le-au cerut să îi urmeze și i-au condus să campeze într-un loc împrejmuit.

Pentru a fi în siguranța și a se bucura de excursia în țara noastră, unul dintre colegii noștri a oferit cuplului posibilitatea de a campa peste noapte, gratuit, pe un teren aparținând soției sale. Mai mult, ca să aibă energie electrică și să poată să își prepare mâncare,  colegul nostru le-a pus la dispoziție și un sistem de iluminare cu baterii.

După trei zile, Joni și Sara au părăsit județul Vâlcea. În semn de recunoștință, cuplul a așternut câteva rânduri pe un bilet destinat colegilor noștri și a povestit tuturor cât de încântătoare a fost întânirea lor cu Poliție Română.

Sursa foto: VoceaValcii.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.