Diplome de antreprenoriat tinerilor vâlceni care au absolvit cursurile antreprenoriale in cadrul proiectului ”StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”

0

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020

Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți

Apelul pentru proiecte POCU/82/3/7/Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană

Titlul proiectului: StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia

Contract: POCU/82/3/7/105646  

In data de 29 mai 2019, reprezentantii beneficiarului Camera de Comert si Industrie Romania-Japonia alaturi de partenerul Universitatea Constantin Brancusi Tg-jiu , vor fi prezenti in localitatea Râmnicu-Vâlcea pentru a înmâna diplomele de antreprenoriat tinerilor vâlceni care au absolvit cursurile antreprenoriale in cadrul proiectului StartUP the Ingenius Way! – Program de dezvoltare a antreprenoriatului în regiunea Sud Vest – Oltenia”.

In urma acestor cursuri ei au avut posibilitatea de se inscrie intr-un concurs de planuri de afaceri ,in judetul Valcea au fost desemnati 6 fericiti castigatori ai unei finantari in valoare de 178000 lei.

                                                                                                       

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here