daniel gheba

Deputatul USR Daniel Gheba anunta ca aparatul bugetar se mareste cu 555 de posturi noi dintre care 477 în instituții din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

”În plină criză economică și energetică, având un nivel de trai scăzut din cauza unei inflații galopante, aparatul bugetar își mărește cheltuielile cu încă 555 de posturi noi dintre care 477 în instituții din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, repartizate astfel: Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale-150 de posturi, Agenția pentru Plăți și Intervenție pentru Agricultură- 249 de posturi, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare- 78 de posturi

Atrag atenția asupra procesului de ocupare prin concurs a acestor posturi. Personal, am stat de vorbă cu fermierii, cu reprezentanții instituțiilor agricole, cunosc problemele cu care ei se confruntă. De aceea, doresc ca aceste concursuri să fie transparente și corecte.
Solicit organelor de control să fie atente la modul de organizare al acestor concursuri, miza fiind atragerea fondurilor europene, cetățenii având nevoie de persoane competente și oneste”.

Urmăriți Cronica Olteniei și pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.