Daniel Barbu, audiat în dosarul trezorierului Mircea Draghici

Daniel Barbu, audiat în dosarul trezorierului Mircea Draghici

Fostul presedinte al Autorității Electorale Permanente, Daniel Barbu, a fost audiat de procurii DNA in dosarul trezorierului PSD Mircea Drăghici. Daniel Barbu sustine ca nu era în atribuțiile lui să urmareasca modalitatea în care partidele își cheltuiesc banii.

“Partidele nu pot face orice investiție, ci potrivit legii. Fiecare partid cheltuieste banii cum considera oportun, potrivit normelor legale. Nu era in atrbutiile mele sa fac control, era un departament de control autonom. Pana nu exista un raport pe linia AEP… Am vazut ca dl Draghici spune ca sunt legale (n.r. cheltuielile), altii ca nu sunt legale, nu pot sa ma pronunt. Nu mi-e teama sa vorbesc despre nimic. De indata ce DNA a trimis solicitările la AEP, le-am trimis documentele”, a declarat Daniel Barbu.

Procurorii DNA il acuza pe Draghici ca ar fi cumparat un autoturism si o casa din subventia partidului, acesta susține că autoturismul a fost plătit de PSD din fonduri private, nu din subvenție, iar casa din Pipera nu a fost în proprietatea sa niciodată.

Foto: www.g4media.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.